hadi inşallah allah nasip etsin
Ragnarok tarafından yazılan gönderiler
-
-
yağışları iyice kırptı modeller sanıyorum umduğumuz bulamayacaz
-
yok kardeşler bu sistemde ne yazıkki trakya canakkale filan şanssız siklon harekete istediğimiz gibi olmadı soğuk açısından hiç bir sıkıntı yok ki her sene ayni soğuk açısından hiç problem yaşamıyoruz zaten hep bizim problemimiz yağış oldu bu sistemdede tescillendi
-
Çarşamba günü Trakya'yı izleyeceğiz
inşaALLAH
Valla cok emin olamıyorum bana sanki kuru soğuk olcakmis gibi geliyor
-
Trakya kuru sogukmu yoksa yağış ile cakisiyormu biri soyleyebilirmi
-
Ülkemizin %90 faydalanıyor ve bu kar haritasını üzerine çok hayal kurulur
şu trakyayi alıp Karadenize koyabilirmiyiz acaba?
-
ocak 20 ye kadar aksiyon olmaz bu arada ay ortalama sıcaklığı iç açıcı değil bu sene 1 tane bile kıyılara kar yapabilcek sistem yakalarsak öpüpte başıma koyarım sanıyorum
-
ocak ikinci yarı hareketlenme olur gibi geliyor yakin zamanda bir ssw ihtimali varmi onada bakmak lazım
-
olurda bu kadar olmaz sabah başka akşam başka terane modeller sabah başka telden aksam başka telden çalıyor yani eskiden daha güvenilir olurdu 198 de filan görünen sistem güle oynaya gelirdi artık 72 ye filan güvenemiyor insan bilgisayarların içine su kaçmış olsa gerek
-
sanıyorum ve umut ediyorum ki ocak 2. Yarı ve şubat en az tatminkar 1 sistem aliriz allahın izniyle
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gfs sana bu resimle cevap vermek istiyorum
-
ayın 1 ne kadar takibi bırakıp daha sonra tekrar baslamak mantikli olcam sanirim yoksa saç baş yoldurur
-
rezalet umarım degisir
-
Merhabalar ben edirneliyim meteoroloji bilimini seviyorum yıllardır 2017 vari bir sistem peşindeyim ama daha kismet olmadı bakalim kısmetse bu sene olur belki herkese iyi forumlar
-
Allah aşkına şu Avrupa yakası ve trakyayi alıp soyle Karadenizin yukseklerine doğru taşısak ne güzel olmazmi her sistemde nasipleri var maaşallah