şuanda konumum balıkesir merkez de karla karışık yağmur var
Tnhnkrhn tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Mgm balıkesir için kar ısrarına devam ediyo gfs de aynı şekilde ısrarcı 5-10 cm kar olma ihtimali var gibi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Mgm balıkesire kar vermiş 2 gün ❄
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Uyku yok Anlaşılan ❄
-
şuan da balıkesir merkezde karla karışık yağmur yağıyor anlık olarak
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
elinize sağlık gayet anlaşılır bir şekilde açıklamışsınız ❄🙂
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gfs ısrarla balıkesir merkeze kar veriyor ufakta olsa bir örtü yapma şansı varmıdır?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. balıkesir merkeze ısrarla kar veriyo gfs olma ihtimali varmı ben anlayamadım
-
model devam etseydi yukardaki balinayı indirecekti ❄❄ gfs baya iyi bir güncelleme yaptı.
-
ben güney doğu Kocaelideyim kar vermiş vermesine ama o saatlerde - 8 girişi bile olmamış be rüzgar poyraz 500 hpada zayıf bu kar nasıl mümkün oluyor?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Aynı şekilde balikesirde öyle
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. gfs 21 in gecesinde konumum balıkesir merkeze kar verdi☃️
-
Sanırım marmaranın yüzü şubatta gülecek Karadeniz sisteminde ısrar devam ediyor.
-
icona göre balıkesir merkez örtülük kar alır.