Şimdi doğu karadeniz sistemi olucak diyorlar gelecek sistemler.Sizce nerden giriş yapacak sistemler?
Tnhnkrhn tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sağlam bir sistem alıcaz ama ne zaman bakalım
-
çarsamba netleşir
-
Marmara kara batak özledik☃️❄
-
İstanbul fena kar alır bu görüntüde
evet marmara için efsane olurdu
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İconda düzelme var
Üst yeni
Alt eski❄
-
3 cm falan olaydı bari en azından kar yağdı derdim moralim bozuldu gerçekten.umarım değişir
-
yani bir dün geceye bak bir bugüne şaka gibi gerçekten ya bu mantıkla yarında değişir bu modeller ben anlamadım
-
balikesir merkez iyi kar alacak gibi duruyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. balıkesir diyagramı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şöyle gelse keşke
-
pazar mgm kar ikonu koymuş marmaraya gerçekleşmesi yüzde kaç acaba
-
İnsAllah hocam yav , bu zor günlerde kar yağacak diye mutlu olmak kadar güzel bişey yok bizede gelsin dekler 2017 de siklonik olarak çok çok muhteşem kar almıştık , keşke siklon olsaydı ama buna da şükür
inşallah kar görürüz bu sene balıkesir olarak kar göremedik şöyle 10 cm yağsa yeter