Peki söylüyormu modeller suanda o tarihe sistem ben bakmadım da
Mert yl tarafından yazılan gönderiler
-
-
Peki madem benden kanıt istersiniz sinerji dersiniz o halde sizin sürekli modellerle yaptığınız son dakikada hep bi değişiklikle kaybolan sistemlerin ne kanıtı var o yüzden kanıt yok bende modellerle iş yapmam dışarı bakarım havadan gelen sesi dinlerim o bana der kanıtimda havaların sesidir 😊
-
Kanitini bilimini modelini verdiğim tarihte dediklerim çıkmazsa tekrar konuşalım 😊
-
ARKADAŞLAR AKDENİZ VE GÜNEYDOĞU ANADOLU HARİÇ TÜM BÖLGELER MARMARADA DAHİL OCAK 23 ÜNDEN 24 UNE KADAR KARA DOYACAK KIYISINDAN YUKSEGINE HER YER BU SÖYLEDİKLERİMİ MODEL DEN GÖREMEZSİNİZ BIYERE CIVILEYIN YAZI KAYBOLMASIN 10 GÜN SONRA TEKRAR KONUŞURUZ VESSELAM 🖐️
-
Emeğinize saygı duyuyorum beyler yanlış anlamayın ama bu foruma yeni kaydoldum ilk kaydoldugumda 13 ocak sistemi çerez 19 20 ocak güzel diyordunuz şimdi 13 ocak sistemi çöp oldu 19 20 ocak zayıfladı şimdide yeni trend ay sonu sistemimi onuda görelim bekleyip 😂😂
-
Foruma yeni üye oldum arkadaşlar bu veriler bi iyi geliyor bi kötü geliyor 1 hafta sevindiriyor 1 çıktı kötü cikinca 1 haftaki mutluluk çöpe gidiyor o yuzden ben derimki fazla takılmayın geliyor gidiyor diye en iyisi mgm ye gireceksin her öğlen uzun vadeden takibini yapacaksın ve uyarılara bakacaksın devam gelen gelir kalan kalır . Selametle 🖐️
-
Peki ya güneyi?
-
beyler bu 13 ocaktaki sistemde bursaya kar yağarmi