Biraz daha zaman ve biraz daha bilgi akışıyla sonuç meydana çıkar sanırım..
Hala muamma ve karmaşa devam ediyor Odesay
Bilgi kirliligi cok malesef
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBiraz daha zaman ve biraz daha bilgi akışıyla sonuç meydana çıkar sanırım..
Hala muamma ve karmaşa devam ediyor Odesay
Bilgi kirliligi cok malesef
1991'de Pinatubo Dağı patladığında atmosefere salınan partiküller güneş ışınlarını soğurarak bölgede ve çevrede daha soğuk bir yüzey havasına neden olmuş. Bu patlamada da muhtemelen aynı sonuçlar gözlemlenir fakat daha geniş bir alanda nasıl etkileri olur hep beraber izleyerek öğreneceğiz
Sarp bey1991 dekinden güçlü 1883 dekine yakın deniliyor nasıl v2 deniliyor ?
Hocam Vei 6 yada 7 gibi so² oranı cok önemli Bunun etkilerini 45 gun içinde yaşayıp görücez sıcaklık küresel ölçüde 1 derece düşmesi beklenebilir devam ederse
Patlayan super diyorum son 100 yılın patlaması bu basınç ve iklime etkisi kaçınılmaz olucak
Ben istanbul adına kayda deger günlük hayati zorluyacak kar su görüntülerde çıkması zor patent bize yaramıyor ama ic ve kuzey kesinler 1000 mt üstü kara doyar bir İstanbullu olarak dağa çıkma zamanı geldi gibi umarım lehimize gelismeler olur EPS inceledim pek guven vermiyor ama 27 Ocak yüksek üzerimize yatıyor vermis Nao ve Ao gore bu olasılık %30 olursa subat ilk 10 günü çöp olur
23’ü için ortalama -8.5 olmuş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Birazdaha aşağıya inmesi lazım -15 doğru yıldız dan yakalarsak acıyı Ust seviyede Dek ve siklonik kar alırız
Sinan Subat ilk 10 günü baya soğuk karlı gecme ihtimali %70
Semih sen strotosfer ısınması bekliyormusun oysa bir cok yabanci forum vortex kuvvetli oldugunu bize bunun etkilerini yaşayıp görüceğiz umarım supriz olurda Ocak sonu Subat 15 günü bol karlı olur
Sinan bu patet ile biz vurdu kaçtı kuru soğuk yeriz sen tahmini neye göre yaptın ? Vortex cok kuvvetli bu bana 2001 ve 2007 yada 2020 tarzı ortaya karışık istanbul icin kuru ve normal bir kış demek 1000 mt ustu ve Batı karadenize yarayan görüntüler sunuyor umarım dediklerin gercek olur 👍❄️🌊🌬️☃️
Semih merheba Yeni kayıt oldum , Ocak sonu Subat ilk 15 günü baya haraketli ama 2020 mi olur bir 2017 mi çıkar bu olasılık var mı senin tahminlerin nediyor ?