malesef İstedigimiz Basınç yerleskesi olmadigindan kış ayına İstanbul olarak kar anlamında veda etmiş bulunuyoruz Mjo 3 ve 4 faz'da israr etmesi kuvvetli Nao ve Ao neden olucak yuksek üstümüze olarak yatacak görünüyor bu kış 10 üzerinden 5 aldı benden ne iyi ne kötü ...
Odesay tarafından yazılan gönderiler
-
-
Mjo atmosfer için bir tek baz alınacak veri değil
kral Mjo fazi patend konusunda başarılı 4 faz azor yatar bize 5 fazq gectigin an sin ceyrek sağlam sistem geldi geldi yoksa veda ederiz
-
Şubat ayı 20 sine kadar Mjo 4 fazda olucak gibi kurak ve ılık tarafdayiz bati olarak istanbul icin ksr ihtimali %60 efsane adayı oranı %2
-
Yek care VEİ 7 BUYUK volkanik patlama en az 3 hafta sürmeli ki küresel sıcaklık 1.5 ile 2 derece düşsün puslanma indexsi 3000 ile 4000 bin olursa küresel isinmadan bir süre kurtulma şansımız olur
-
Dünyayı buz çağına surukleyip yapay güneş enerjisiyle Tarımda devrim yapacaklar ve nükleer füzyon olusturup bin yıllık enerji cıkacak Tanrıyi oynuyorlar
-
acaba cin yapay gunes enerjisi uretip yazında Atmosfere tebesir tozu bırakılarak küresel ısınmayı durdurmak hedefleniyor kuresel guc amaci dünyada bir soğuma ve kuraklık yaratak kıtlık oluşturup yeni bir sistememe geçmek istiyorlar Nikola Teslanin iklim silahi projesi HAARP teknoloji gercektir depremde yapabiliyor Mevsimleride degistirebiliyor Acaba Deccal teknolojimi dir ?
-
nasıl oldu ...
-
sinan Mjo 5 faz Subat analog bilgileri var mi sende ? benim Aklımda Azor sibirya var blokaj girit tarafinda AB
-
850 hp de -18 500 hp de -45 görme durumumuz cok yüksek olabilir umarim bu gelen oncudur finali güzel kapatalım Mart ayında da güzel gelişmeler var
-
sinan Mjo 4 5 ve 6 gecis yapacak Ao -4 Nao -1 altına gitmezse büyük balığı alırız ,
-
dmi 2 derecw dedi konumun 0 suan
-
inanilmaz kar var sevincinden kardeşime vurdum hastanedeyiz burnu kırıldı yok boyle kar 33 cm
-
simsek çakıyor sanki yemin etmisler yagmamak icin hasbinallah diyorum bigaz hatti maslak levent bolgesi tasincam beylikduzune
-
Rüzgar yavaş hareket ediyor daha Marmara denizinden destek almadık dönüş hareketi ile Boğaz Hattına doğru poyraz sanırım rüzgar ben 2 saat zevk için yürüdüm
kral ukmo iyi nokta atisi yapti bize yagis vermemisti
-
bogaz hatti lanetlendi gidim yok gidim son tahminler yağış Anadolu yakasına girmeden zayıflatacak anadolu yakasi hic birsey beklemesin 10 gibi biz insallah Şubat'ta gelirse o sistemin adaletine guvenicam