Hiç boşuna uğraşma ban ceza yok sana
Nedeni Herkesin Kar beklentisi ve Mutluğu İçin
ban yapın beni :)))) pzt salı kar banyosu yapacam ❄️❄️❄️❄️❄️
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHiç boşuna uğraşma ban ceza yok sana
Nedeni Herkesin Kar beklentisi ve Mutluğu İçin
ban yapın beni :)))) pzt salı kar banyosu yapacam ❄️❄️❄️❄️❄️
İstanbul'da kar mar yok kuru kar yok ıslak yağacak pzt salı sıcaklık artacak şaka yaptım pazar ve carsamba öğleye kadar istanbul boğaz hattı 40 cm kar alacak
Haklısınız keza bazı GFS senaryolarıda vorteksi bizim lehimize destekliyor, inşaallah gerçekleşir diyerek takibe devam. Hepinize iyi geceler diliyorum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
senaryolar artmış
Dmi yarın sel vermiş İstanbul'a bot yagmurluk hazırladım Kocaali bursa kardan adam olacak
Sistem İstanbul icin padedes oldu gibi subat ayına ofaklandık :)))
500 hp -50 olsun 850 -20 olsun istenilen nem ve izobarlar yıldız poyraz olmadıkça adam gibi dek olmaz , onun yerine 850 hp -14 500 hp -40 990 mb Yogun siklonik kar almayı ter cih ederim
Yarın tüm modeller sistemi istanbul icin yok edecek 850 hp degeri -7 kalacak Gfs dıyagramları destekliyor Ecmwf'de onayladı
İstanbul icin söylüyorum kar yok THE END
İstanbul icin hafta sonu standart bir sistem yagmur olarak yagacak sulu kar da olabilir sistem 2 gunlük malesef İstanbul adına ben kışı 25 Ocakdan sonra bitiriyorum uzun bir süre yüksek üzerimize yatacak tipik 2007 ile 2020 karsımı kış istanbulun adam gibi kar görmediği 5 yıl olacak
Sinan istanbul muallak ta hala kent merkezi 2 yada 4 arasında gorukuyor buda kıyıda kky yukseklerde kar ve sulu kar
23 sistemi sakata girdi istanbul neden 800 mt yukarda degil
Si diyagrami -13 toplaysaydik yer seviyesi -1 olucaktı -9 ile 3 derece kar ve kky olur
Sıcaklık sinirda 2 3 derecede yagan kar bosa gider yazik olur karayel esse yada bu sistem 850 hp de -15 olarak görseydi suan efsane konusuyor olucaktım 800 mt ustu saglam kar alir
Ne alaka ?
Bu isin ehlisi varsa açıklasın lütfen
Kim söylüyor bin yılın patlaması diye?
Ntv okudum ...
Patlamaların devam etmeyeceği, 10 km nin üzerine partikulleri devamli halde bırakıp birakmayacagi önemli. Pinatuboda patlamadan sonra aktiflik devam etmiş ve 10km üzerine sürekli partiküller göndermiş. Partikül dediğim so2 vs teknik detayını bilmiyorum ama anlamışsınızdır. Bu haliyele biterse iklime etkisini beklemeyin. Devamlılık önemli. Bu partiküllerin atmosferi kaplaması ve güneş isinlarini geri yansıtması gerekiyor. Ozaman isinmada olmadığı için soğuma başlıyor. Buda kısa vadede olacak birsey değil.
Semih suan adadan hic bir bilgi gelmiyir verilen bilgiler cogu tezat bilim insanlari bin yilin en büyük patlaması diyor 3 cu patlama olasiligida var hala kul püskürtüyornus olen insan sayısı varsa aciklanmiyor cevrede 100 bin insan var bence üstü kapatılıyor gibi