İcon Bursa içinde 2 den 5 e kadar YAĞIŞ diyor bakalım suanda iconun dediği gibi geldi hiç YAĞIŞ vermiyordu taki bugün 2 den akşam 6 ya kadar dışında bakalım tutturabilecekmi
Merttty tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kar bi bastırdı bembeyaz heryer
-
Ulan şu halimize bak elingavuru metrelerce karın içinde yüzüyor bizse burda camdan lambada sinek kovalıyoruz
-
Burdada çok hafif kalın kar yağıyor kendine hayrı yok
-
Mgm nin yaptığı işe bak günlük tahmininde bursaya hafif yagmur ve karlakarisik yagmur demiş bunlar bu işi biliyorsa cama çıkıp essek gibi anircam inşallah sabah gözümü açtığımda 10cm örtü ile kalkarım onlara mail aticam arkadaş işinizi düzgün yapsanıza sizi takip ediyoruz sizin yüzünüzden kar yok dediniz diye aracı bayıra çektik inerken kaza yaptık diycem fircaliycam onlari
-
Rakım da sıkıntı yok direk kar olarak iniyor halendaha tek tük kar atıştırıyor lakin YAĞIŞ zayıf olursa RAKIM da biseye yaramaz diye korkuyorum bu dek bantları vurmazsa bize ıstanbul gibi ki vurmicak galiba mgm de uyarı vermiyor ıstanbul dışına o zaman kuru soğuk yeriz gibi durum canımı sıkıyor acikcasi
-
Ustad gözümüz sabah aydındı lakin bu mgm bozuntusu sadece ıstanbula kuvvetli kar uyarısı yapınca bütün modum düştü vallahi yaw
-
Onların ıstanbul cu iyi bilirim onları zamanında kufurleserek çıktım o forumdan bursaya taş yağsın onu bile çekemezler illede ıstanbul oyle ıstanbul böyle
-
Havaforum da gördüm Bursa için gece anca yağar demişler bu yağan kar ama 😂
-
Alperen sen başka forumlaradami üyesin az önce mesajını gördüm 😂
-
Teleferikte de kar başlamış 😂
-
Nasıl paylaşıyoruz bu fotoyu
-
-
An itibariyle konumum 310 metre lapa lapa kar başladı
-