Beniim mahallemde 330 m rakım var Bursa 40.cm alsa ben 65 rahat alırım 😂😂
Merttty tarafından yazılan gönderiler
-
-
Haber global de bunyamin Bursa için çok ciddi kar uyarısı diyor yarım metreyi bulacak diyor ve şehir içi merkez için konuşuyor bursalilar bilginiz olsun
-
Bursa için ünlü meteorolog 50 cm lere ulaşabilir 3 GÜNÜN toplamı diyor bursalilar pazar akşamından itibaren il geneli olarak uçuşa geçiyoruz hazirmisin iz??
-
ne mudanya da bile mi✌😃
Mudanya denize kıyıdır Osmangazi yildirim gursu Kestel rakım 150 m buralar ve 250 m üstu müthiş özellikle pazartesi öğlen saat 3 ile 5 arası çok kuvvetli kar geçişi olacak gibi görünüyor bu iki saatte 15 20 cm bi örtü yeniden alabilir gibi değişmezse Bursa
-
Ama Üstüne basa basa söylüyorum ıstanbul yagmur almiyacak bu model yarın akşam dönecek eski haline
-
uludağ 80-100 cm yapar gibi
Merkezde 20cm üstü olur gibi bu görüntülerde
-
Valla şimdi 3 saat aralıklarla baktım Bursa için hiç yağmur göremedim hep kar ama dediğin gibi ıstanbul yağmura dönüyor buradaki yagmur kalkmış dunki şuan kar olarak full
-
3 saat aralıklarla şimdi baktim
Ara saatleri kaçırdın sanırım şakır şakır eritti kar ları
-
Anladığım kadarıyla son güncellemelerde ıstanbul Kocaeli Bursa Yalova sakarya da çok şükür yagmur ihtimali kaybolup kar olarak devam etmiş işte bu
-
Beyler takibi bırakmayın ayın 10 undan sonra gfs fena bi sistem veriyor buralar yıkılır devamına bakın derim pişman olursunuz
-
Bu toprakların bereketi kaçtı galiba muş ovası gibi giden gelmiyor
-
Bursa için bunyamin surmeli az önce yayında 70 CM lere yakın kar alır dedi bu gerçekleşir mi fikri olan varmidir
-
2 gun once sistem en güzel veriyi 3 gun kala verir demiştim cokda doğru demişim daha neler göreceğiz sabır
-
Metoroloji genel müdürlüğü bisey den anlıyorsa bende bise bilmiyorum bunların koyduğu ikonlara aldırış etmeyin beyler
-
Sistemin en net görüntüsü 3 gun kalandır ŞUBATIN 2 sinde görüntüler hep aleyhimize olacaktir sıkıntı yok hersey yolunda