Kar haritalarina inanmayın pek tutarlı olmazlar kafanızda rahat olsun her dakka güncellenen şeyler kafa karıştırıyor ama şuna emin olabilirsiniz haftaya pazar allahin izniyle ıstanbul dahil Marmara yoğun kar alır ardından anadoluya yayılır haftaya salı bu görüntüleri görüp ateş inizide etmeye başlarsınız allahin izniyle
Merttty tarafından yazılan gönderiler
-
-
İç Anadolu olarak görme çünkü guney Marmara 200m üstü Bilecik VS güzel kar alır
-
Kün fe yekün (ol der ve oluverir) oldeyince olduran olma deyince yaprağı kipirdatmayan yüce Allah cc İslam alemini rahmetsiz bırakmaz inşallah tasalanmayin nice şer bildiklerimiz de ne hayırlar gizlidir allahin izniyle bu sistem bizimdir canlar vesselam
-
Klasik sözüm. Sistem İtalya'nın(!) .
-
Ahh hardamet zalım felek sineme dokunma benim yine karlar yağmıyor gönül dağıma
-
Hadi hayırlı uğurlu olsun yeni sistemimiz allahinizniyle bu daha dönmez gelir
-
Bu sene gfs de iş yok buna kimse takılmasın dikkat ederseniz ecmwf batı bölgeleri ortalama üzerinde karlı gösterirken bi çok model kurak gösteriyor bu sene ecmwf doğru 13 undeki yağışı da önceden bildi gfsye göre bise yok
-
Aralıkta kar var yağdığında tekrar konuşalım
-
Hayirli olsun kar sıcakları geldi Aralık sonuna doğru Marmara il geneli kıyılar 5-8cm arası yukseler 20+cm kar alicak gibi duruyor
-
Beyler yanlış anlamayında boşuna blokajdan felan bahsediyorsunuz Aralık ayında ne zaman gördünüz batıda kar başı böyle gecsinki sonuna doğru sistem alalım ki zaten ocak şubat da yağacak karın haddi hesabı yok boşuna model takip edip ha geldi ha gitti canınızı sıkmayın Aralık 10 una kadar bise gelmez batıda kar Aralık sonu ocak başından önce yağmaz saygılar vesselam
-
Vorteks felan olmaz devamı yok
-
tek güncellemede karadeniz üzerinde 2 vortex bu gerçekleşirse tarihi bir olay olur.
-
Vorteks bursaya uzanıyor gibi gfs ve icon da nedir ihtimal beyler
-
Bu sistemin adıni 3vuran1durannefesleridurdudan ilan ediyorum
-
vurmadi derken 5 gun boyunca dengeli ve kararli bir yagis oldu bursada. 1 hafta kalkmadi kar. beklintiler yarim metre ve ustu ise o olmadi tabiki.
İkimiz farklı şeylerden bahsediyoruz ben vorteksden bahsediyorum sen 5 gun boyunca aralıklarla yağan kardan doğrudur ben bulunduğum yer 40 cm i geçti o sistemde ama 4 5 güne anca geçti lakin vorteksle ıstanbul 6 7 saate bazı noktalar 70 cm gördü bu ikisi çok farklı bide düşünsene bursaya o kadar kar yağmış Ken VORTEKS gelseydi durum ne olurdu