vurmadi derken 5 gun boyunca dengeli ve kararli bir yagis oldu bursada. 1 hafta kalkmadi kar. beklintiler yarim metre ve ustu ise o olmadi tabiki.
Merttty tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hatta şunu söyleyebilirim VORTEKS oluşursa ıstanbul havayı bursaya taşıyacak ve Bursa daha fazla etkilenecek gibi duruyor
-
bunu çok iyi hatırlıyorum geçen 21 25 ocak sisteminde bu görüntü sadece istanbulda vardı ve bursaya vurmadı ama şuan bakıyorum bursaya vuruyor gösteriyor muhtemelen bursaya vuracak bu sefer inşallah
-
Dek başka bir hadise Vortex başka bir hadisi
Gündüz güzel bir açıklama yazarım
Tamamdir baskanim sagolasin
-
Marmara bölümünden sorsanız bence bu konuları daha iyi olur
Şimdi zaten sorduk bidaha kine ordan soralım madem
-
Sayın saygıdeğer emektar yıllanmış hocalarım değerli vaktiniz olduğunda şu kardeşlerinizi bilgilendirirseniz çok seviniriz istanbuldan deyiliz Bursa Balıkesir VORTEKS bizdede olusurmu çok merak ediyoruz gelen dekler bizimde vururmu
-
O sorunun cevabı basit youtube ye geçen ki VORTEKS li kar yapan sistemin mgm de radar görüntüsü var 4 gün boyunca hızlandırılmış 21 ile 25 i araligi az önce izledim gelen dekller Marmara denizinin yarısında kayboluyor aşağı inse bile çok zayıf yani bu Marmara Denizi orda olmasa bizim şehirler orda olsa hem daha çok kar alirmi siz hemde DEKLER erimeden ulaşırmis bu Marmara Denizi kokmuş ceset gibi yatıyor orda sadece
-
Bakalim cevabını ogrenebilcekmiyiz ama bence bu Karadeniz de oluşur Marmara da oluşmaz gibi düşünüyorum çünkü bu Marmara Denizi bahtsız bedevi balıkta yok denizinde
-
Beyler bise sorcam bu istanbulda oluşan VORTEKS denen şey bi tek karadeniz de mi oluşuyor yani Marmara denizinde oluşup Bursa Balıkesir taraflarına vurma olasılığı yokmu bu Karadeniz icinmi oluşuyor dadece
-
Bu gelecek kar yağışı tarihe adını yazdıracak tüm Türkiye kara doyacak ya hak allahuekber ya Allah ya bismillah hadi aslanım dökül üstümüze dondur bizi bir sağdan ver bir soldan aradada VORTEKS oluştur sersemlettir bizi
-
Beyler ay kutupta sıkışan güçlü soğuklar ayın 20 si ile 21 arası üzerimize akacak hiç merak etmeyin 3 4 güne de görüntü çıkacak tarihi soğuklara şahit olcaz aha buraya yaziyorum
-
Bursa yükseklerde güzel kar alır
-
1 ay önce ŞUBATIN 2 Sİ ve 3 ÜNDE ki tahminine alıntı yaparmisin hep beraber bi görelim yaptığın tahmini
Dün Bursa için 5 ile 15 cm kar yağacak diye uyarı veren sonrasında ise yıldız saydığımız mgm nin tahminine bakmam ben
-
Bu arada bursalilar bu akşam 9 gibi kar başlar gece devam eder sabah geçer yarın akşam bi parti daha girer
-
Kara gömülecek ayın 2 si akşam 6 gibi başlar 3 u öğlen 11 gibi biter Marmara bu sefer trakyada dahil