Mgm nin Bursa yıldırım sıcaklık gösteren şeyi her neyse arızalı herhalde merkez 5 derece merkezin 3 km ötesi 63m daha yüksek olan yildirim 7.1 derece asla inanmam vallahi mail aticam şunu düzeltin diye böyle saçmalık olmaz arkadas
Merttty tarafından yazılan gönderiler
-
-
Valla bilmiyorum da dek yağışlarında konumum pek Bi şanssız dek varsa bursada en şanslı yer Çalı tarafları gemlik Mudanya tarafları ordan sonra eriye eriye geliyor biz icerilerde kalıyoruz biraz anca ardimiz uludag orda kendi kendine guclenen kütleler oluyor dağa yapışıp gidemiyor sürekli aynı buluttan fazdalaniyoruz
-
İnşallah vursun da bayramedelim
-
Bursayi hiç vurmuyor o DEKLER çıldırıyoruz Burda arkadaşlarla
-
O hangi model oluyor peki?
-
Vay arkadaş gfs icon gem arpege tüm modeller gelecek dek yağışlarından bursaya da bol bol veriyor bi ecmwf bursaya vermiyor hiç YAĞIŞ dek olarak bu ne saçma Bi iştir yaw
-
Şubat başı sıcak atak alırsak şubatın ikinci haftası sert geçer sinaninda dediği gibi sistem gözükür bi kac gune
-
Selamlar, o kadar örtü olması için tipi şeklinde durmaksızın yağması lazım, yağış miktarının tek kütlede düşmesi.
fakat öyle olmuyor zamana yayılarak iniyor, 15 cm üstünde bir örtü olur gibi
Hüseyin oztel den aldığım bilgi mesaj ona ait Bursa için kendi konumum adına 310m rakim
-
Bu sistemde yine diyorum 200m üstü saf kar altı sulu kar gece saf kar örtü de yapar bence
-
Arkadaşlar bise sorcam gfs 1 şubat için marmaraya muhteşem yağışlar vermemişmi sistemi batıya indirmemismi benmi yanlış görüyorum dağ tilkisi diye twitter kullanıcısı var adam diyorki gfs de döndü 360 derece ecmwf e benzedi sistem Karadenize inecek deyip duruyor ama gfs marmaraya indiriyor o mu halis görüyor yoksa benmi anlamadim
-
400m için beklenti olan yerde 300m için görsel Olmaz hocam daha hiç görmedim az üstüm beyazken konumunun karsız kaldigini
-
Yanlışınız var eksi 5 girince 300 metrede sulu kar yağdı suanda eksi 7 ler geziyor saf kar alır 200m ve üstü Bursa tecrübemden yaziyorum çünkü eksi 6 girince genelde bulunduğum konum 300 m sürekli kar yagdi
-
Bu memlekete anca iyi bi ısınmadan sonra sağlam Bi kar yağar çünkü tüm sanslarimizi kaybettik atmosferi yeniden kendini toparlamasına ihtiyacı var o yüzden bi afrika gelsinde belki ardından giderken tüm baba soğukları çeker üstümüze sonrada arkadaşlar ben gidiyorum hakkınızı helal edin der ve yoluna gider
-
Peki siz sehirgenelindemi kar bekliyorsunuz? Yoksa hiç yağmaz mi
Pazar günü İstanbul gibi şehirlerin sadece yükseklerin de kar bekleyenleri kınıyorum Twitterda bu Tarz tahminler gördüm gir kaç kez. Acaba 500 hpa ya rüzgar yönüne ve giren 850 hpa ya felan bakıyorlar mı
-
Daha geçen dedim 28 29 sisteminde yok olacak diye oda kaybolmaya başladı bu sene ben kış beklemiyorum malesef eskiden Bursa 4 derece oldumu kaplikaya mahallesi 1 derece olur en az 10cm kar olurdu artık Bursa 4 derece kaplikaya 6.5 derece saçmalığa bakarmisin