Bursa inegol örtü yapmış 5cm kar vay bee
Merttty tarafından yazılan gönderiler
-
-
Peki yildirim 7.7 derece diyor merkez 5.6 diyor merkezle aramda 3 km mesafe var ve 210 metre yükseğim merkezden budami doğrudur bu kadar etkilermi
-
Şimdi ben bu durumu anlayamadım Bursa merkez 5.6 derede diyor mgm lakin uludagda yagmur yağıyor bu nasıl oluyor 2 derece daha düşse kar yağacak uludagda suanda sıcaklığın 10 derece altı eksi 4 felan olması lazım neden böyle bu
-
310 metre bence kar sınırı gece 150 metrelere iner
-
İçimden Bi ses pazar sabahına beyaz bi örtü ile uyanacağımı söylüyor eğer öyle bisey olursa buraya fotoğraf aticam inşallah 😂
-
Peki gfs nin Bursa için verdiği yoğun kar hakkında ne düşünüyorsunuz?
-
İnşallah hoca ya vallahi çok ihtiyacımız var yaradanın beyaz rahmetini yağarken izleyip bi sigara yakmaya
-
Her gün aynı senaryo 26 sistemi 29 a döndü şimdide şubat 1 sistemi arkadaşlar sahsi görüşüm benim ümidim yok vallahi
-
abi teleferikte arabaların üstü ve çimler biraz tuttu 🫡 450 m
Geçen hafta yağan karda bizim burdada 2 cm örtü oldu onu demiyorum ondan 12 13 ocak sistemini dedim kardeşim
-
O kar mümkün olmaz bence geçende öyleydi son gün iyice yok oldu bursadan biliyorum
-
Gecenki sistemde Bursa 300 kurtarır denmesine rağmen 700m lerde anca yağdi
-
Marmarada kar sınırı nedir
-
Gfs Bursa için yoğun kar veriyor kar sınırı nedir ne düşünüyorsunuz bu konuda
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 😎😎
Karadeniz sistemi lakin gfs öyle demiyor unutmayın ki ecmwf kaç gündür marmaraya kara görmüyordu gfs ye uydu ve yine uyacak
-
Sistem son gününe kadar neden netleşemiyor eskiden 10 gün önce gözüken bozmadan gelirdi artık gelmiyor