Mgm Bursa için şehir merkezi kky 500 metre ve üstü yoğun kar diyor şimdi 190 metre ile ben yoğun kar yağışını kaçırcam he böyle işe ne demeli yazık bana yaw
Merttty tarafından yazılan gönderiler
-
-
Benim RAKIM 310 metre Hadi bakalım resim atarım ama hiç sanmiyorum mgm bu işi gram bilmiyor cunku
-
1000 metre heralde kar sınırı
-
AA Bursa uyarıda var RAKIM kaç için acaba bu uyarı yüksekler deyince olmaz bide metre yazsa olacak
-
İşte bu be batili geliyor kara kavuşacak cumartesi allahin izniyle bu sistem efsaneye evrilecek
-
Okul yok bende benim yaş 27 😂 sen kaçıncı sınıfsın kardeşm
-
Cumartesiye gelince bana göre almamız yüzde 90
-
Valla 450 m deysen arkana yaslan ve seyret senin korkacağın bi durum yok ben 304 metrede yim ben korkuyorum çünkü tam sınırdayım artık resim atarsın örtü olunca bize 😂
-
Karlı sistemlerde güzel kar alıyoruz ama bu sefer - 3 ler le YAĞIŞ çakışıyor korkum ondan
-
Yildirim degirmenlikiziktayim
-
Hocam sanki soğuklar yetersiz kalicak gibi gfs de ecmwf de icon da wxcharts da artık bursanin iyice yükseklerine kalan yerlere kar diyor gibi geldi bana önceki gibi morlar kalmamış sanki suanda kar sınırı 700 m + larda gibi hocam müsaitseniz bu durum dogrumu dur yoksa dunki yazdıklarınız halendaha geçerlimidir bilgilendirirmisiniz rica etsem
-
Teşekkürler saygıdeğer hocalarim
-
Yoksa araç camları felan hafiften beyazlamasimidir
-
Hocam elinize sağlık ince örtü den kastınız 1 3 cm midir
-
Hocam detaylar geliyormu Bursa icin