Bursa uçuyor kar yağışı dan yesss😂😂
Merttty tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Cok kötü bir sabah guncellemesi oldu bizim icin. Umarim sicak ciktidir
Saçmalık soğuk gelir YAĞIŞ yok
-
Haklısın bende pek güvenmedim çünkü bu sene neredeyse gelen 3 sistemde de Bursa kar alcak örtü alcak felan dedi ama bu forum daki ustalar 500m kar sınırı dedi ve dedikleri gibi kar üstten geçti gitti
-
Arkadaşlar bise sorcam bunyamin surmeli in canli yayınını izledim adam diyorki bu sistem bize gelmez çok düşük ihtimal dogrumu dur tüm modeller ısrarla bizi gosteriyorken
-
O may gayt tt omay gayttt öne laynn 😂😂
-
bu görüntüde eriyen kar olur cm boş ver anlık kar topu oynarsınız
Ecm ye göre - 12 ler giriyor eğer yağışla cakisirsa kendi konumuma güvenerek 10 cm ve üstü erimeyen örtü beklerim dediğin eriyen kar Bursa merkezde olur 😊
-
Bu görüntülerde Bursa rakım 300 kaç cm kar alır sizce
-
Ecmwf yi beğenmedin mi kötümü sence neden öyle dediniz
-
Suanda gfs ecmwf gibi sistem vermiyor ya ondan sordum acaba öğlen gfs mi ecmwf e benzeyecek yoksa akşam ecmwf mi gfs ye benzeyecek
-
Arkadaşlar ecmwf nin mi dediği olacak gfs ninmi hangisi daha tutarlı dır yakın vadede
-
Arkadaşlar ben suanda Türkiye çapında kar takibine geri başladım çünkü ecmwf muhteşem geliyor 😂😂
-
Arkadaşlar yorumlarınızı okudum hepiniz karalara bağlamışsıniz 1 günde sistem döndü diye bu kadar uzulmussunuz ama haklısınız bu turkiye ye afrika sıcağından başka bi gelmez ben istifa ediyorum hakkınızı helal edin bu saatten sonra ne kar seviyorum ne takip ediyorum Avrupa ya gitsin italyaya gitsin gavurlar bayram etsin 🖐️
-
Gfs bu çıktısı yanlış bence akşama düzelir tekrar
-
Biseler inecek gibi sanki
-
eveet gene bir sistemi başlamadan kaybettik
😂😂 Alıştık artık turkiyede özel Bi güç var ekonomi desen bozuk soğuk sistem desen alamıyoruz kendimizi nasıl teselli edicez ya 😂