Bunlar yazıyor çiziyor gfs ve ecmwf ne derse o geliyor gorunendede böyle bi sistem yok fazla sevinmeyelim
Merttty tarafından yazılan gönderiler
-
-
Selamun aleykum muhterem ler biliyorum hepiniz bende dahil kar sevdalisiniz fakat birde şöyle düşünün bu sene bütün gelen soğuk havalar tam turkiye ye girecek bi anda ya yön değiştiriyor ya dönüyor başka tarafa gidiyor bunda yokmu bi hikmet sizcede sanki çok büyük Bi deprem göreceğiz de yaradan bize getirmeden savurup başka yerlere gönderiyor vesselam
-
Sistem geliyor ama YAĞIŞ yok 20 sinde de aynı mevzu olcak bu gidişle bu sene kuru soğuk yiycez doğu bölgelerde bayram edecek
-
Ulan böyle bi saçmalık yoguk kar soğukları veriyor 1 tane YAĞIŞ yok marmarada kuru soğuk bu sene niye böyle salak salak sistemler geliyor anlamadim
-
Geloo ne demek oluyor
-
Uzaktan bi çişim yaklaşıyor
-
Az önce Bi kar yağdı anlatamam size her yer beyazladı ardından bi rüzgar kar mar kalmadi 😂
-
Gfs Bursa için akşam 8 le gece 12 arası yoğun kar gösteriyor bursalilar bilginize
-
Bursa için sistem daha başlamadı bile. Balıkesir ve Bursaˋnın yüksek kesimlerinde yarım metre kar ölçülürse sistemin sonunda. Hiç şaşırmam...
Ne zaman baslicak başlasın artık arabaların üstü ve çim çok hafif beyaz az ara ara kuvvetleniyor 5 dk sonra geçiyor radardan bakıyorum adam gibi kütle yok gelen giden sabahtan beri gelen kütleleri de şiddeti bile yok 330 m rakım dayım ümidim kesildi sisteme
-
Bursa rakım 330 m öyle saçma bi kar yağıyor yağmasa daha iyi bedava kurusoguk bumuydu sistem sistem diye beklediğimiz yaw
-
Bursada 200m üstü yerler de müthiş kar var bulunduğum konum bembeyaz oldu tam gaz yağıyor
-
5-9 Şubat sisteminin bölgemizde ki yıldızları Balıkesir’in iç ve yüksek kesimleri ve Bursa’nın iç ve yüksek kesimleri olma ihtimali çok yüksek.
İç ve yüksek derken RAKIM da söylermisiniz
-
Beyler ben geri geldim afrika beni almadı ulan bi suriyeli kadar hatrim yokmuş neyse bu sistem sabah düzelir sorun yok
-
Delirttiniz lan beni gelme ulan n gelirsen adam değilsin gelmeeeee git keferelere bayram etsinler şu halimize bak be kaç gündür bizle dalga geçiyor gün yaklaşıyor uzaklaşıyor tam geldi diyoz sıcaklık gidiyor yağışı geliyor soğuğu gidiyor soğuğu geliyor YAĞIŞ olmuyor yeter ben bu saatten sonra metoroloji hayatıma son veriyorum afrikaya taşınıyorum orda yaşayacam güneşten yanıp zenci olcam herkes hakkını helal etsin ben gidiyorum hadi eyvallah..
-
Ne yazıkki bu sistem gelmeden kendi kendine yok olacak gibi yine keferelere yarayacak onlar bayram edecek bizde bakacağız heralde her güncelleme dahada kötüye gidiyor