Sinan Biraz Daha İyiyim Çok Şükür Eskisine Göre. Hastalığı Yavaş Yavaş Atlatıyorum Çok Fena Üşütmüşüm 😊
abi sistemler iyi geldikçe sende iyileşmeye başladın modeller senin ilacın galiba
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSinan Biraz Daha İyiyim Çok Şükür Eskisine Göre. Hastalığı Yavaş Yavaş Atlatıyorum Çok Fena Üşütmüşüm 😊
abi sistemler iyi geldikçe sende iyileşmeye başladın modeller senin ilacın galiba
klasik gfs bi veriyor bi vermiyor
sabah gfs gene mezosiklon çıkarttı anadolu yakası doğu marmara tayfa üzgün
dark and cold Valla Geçecek Gibi Durmuyor Burnum Yara Oldu Silmekten İnşallah Geçer Diyeyim
geçmiş olsun abi
abi ben facede emirhan boz burdanda etiket atabilirsin
7. Senaryonun 850 HP’sinide Atalım😍😍
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Yorumları Alayım
çok erken değil mi daha konuşmak için modeller oynak olduğu bu zamanda
geçen sene 25 martta kar yağmıştı hatta örtü bile olmuştu benim hala ümidim var
Hayırlı sabahlar, günaydın herkese..
Gebze de geceden beri yağmur var..Sabah da bu saate kadar ara ara devam ediyor..
Abi sıcaklık düşüyordu 3 dereceyi gördü sonra tekrar yükseldi 5 derece şuan
Rakım sistemleri çok kanser kıyılar adına 2 sistemdir böyle 😐
Tünaydın Ailesi😊😊
tünaydın abi
Teşekkür ederim abim. Ben de izliyorum onu. Olimpiyat soruları vs sarıyor 👀
senin hedefin ne
benim hedef mekatronik veya elektrik-elektronik mühendisliği
geçen sene sınav zor olduğu için aytden 30 net tyt 50net yapan biri 200kya girmiş bakalım bu sene nasıl olucak
ben mezuna kaldım geçen sene hiç çalışmadım staja gittim için bu sene hedef tyt 45-50 net ayt 30 net fazlasında gözüm yok
Demin 40 soruluk Türkçe denemesini fulledim. 😳
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
bende şimdi tyt türkçe denemesi çözücektim :'D mezun tayfamısın
Ispartada hala elektrik yok 4 gün oldu ne zaman gelicek acaba
He görelim,bende 3 -4 gündür buradayım.. Bakalım sadece kesmekeş trafik bide kuru ayaz gördüm Gebze de
abi bakalım 8 şubat saat 21.00-00.00 arası kar vermiş ecmwf küçük bi ümidim var yağarsa güzel olur