Alperenn tarafından yazılan gönderiler

Bu sabahki 2 ana model çıktısına göre sistem zayıflayarak geliyor ne yazık ki.Balkanlarda gücünü gösterip bize de kırıntısı gelmiş olacak. Bizim coğrafya bu tür sistemlerde hep bu şanssızlığı yaşar ne yazık ki.

sürekli olumsuz konuşup bu kadar memnuniyetsiz olman çok can sıkıcı daha Kasım ayındayız ne gelirse şükretmemiz lazım

Modellerde Perşembe günü için ısrarla şiddetli fırtına ve ardından kuvvetli yağış öngörüsü istikrarını koruyor. Tahminimce , son yılları da baz aldığımızda Perşembe günü eğitim öğretim ve bazı sektörlerde valilikler tarafından 1 günlük tatil duyuruları gelebilir.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

herkeste böyle mi bilmiyorum ama bu sene kar hasretim geçmiş yıllara göre 5 kat daha fazla. sanırım bunun sebebi koskoca 2024 sezonunda 1-2 kez kısa süreli seyirlik ince ince yağan kar dışında hiçbirsey gormemekti. Uludağ'a çıkmaya değmeyecek kadar çöp bir kıştı. Bir an önce 30 derece ve üzerindeki günlere veda edip önce serin, yağışlı fırtınalı günlere, ardından Aralık itibariyle soğuk ve karlı günlere kavuşuruz 🙏 Ciddi anlamda yaz atosferine zerre tahammül kalmadı 😐 kar videolarına bakarak hasret gidermeye devam

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    Yeni haftada Ural Blokajından dolayı ülke genelinde çoğunlukla yağışsız ve mevsim normallerinin üzerinde sıcaklıklar görülecek :/

bütün sistemlerin önce efsane gözüküp sonra çer çöp olmasıyla o kadar çok darbe yedik ki artık cfs den yaz mevsimi için sıcak ataklara bakıp onları mı kovalasam diye düşünüyorum ☀️⛱️ harbiden şu coğrafyada ılıkçı olacaksın keyfine bakacaksın. ne de olsa bozma gibi bi ihtimali yok 🗿

bazen keşke tropikal iklime sahip olsak diyorum😀 Sürekli ılık hava,yağmur,oraj . O zamanda kar göremezdik evet ama en azından alışılmış bir düzenimiz olurdu. kar'ı bilmezdik, o yüzden kovalamazdık da. Ülkemi her açıdan çok seven biri olsam da kışın 2-3 kar , diğer mevsimler 2-3 oraj yağmur kovalayalım derken pert oluyoruz. Bu yüzden stabil düzende ılık yağışlı iklimi tercih ederim her türlü

Bahar tadında olan sabah güncellemesi bitmiştir

abi koskoca Ocak ayı sürekli sistem geldi zaten yeter artık biraz ısınalım 😍