Arkadaşlar sistem bu sekilde gelirse kar sınırı kaç m lere inecek?
kral bursada 100'e kadar iner şu şekilde belkide daha aşağıya olabilir biz senle örtü çekeriz ecmwf gibi gelirse çok rahat
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturArkadaşlar sistem bu sekilde gelirse kar sınırı kaç m lere inecek?
kral bursada 100'e kadar iner şu şekilde belkide daha aşağıya olabilir biz senle örtü çekeriz ecmwf gibi gelirse çok rahat
Gem icon ecmwf aynı gidiyor.
üst seviye gayet iyi Çanakkale'de rekor kar ölçülebilir. Eğer bu şekilde gelirseThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Balıkesir ve Bursa'da öyle değil mi baya iyi kar alır şu çıktılarda
sence ecmwfnin bir hükmü var mı ? bence safsatadan ibaret
ecmwf yi bu kadar hafife almasan mı diyorum sistemin galibi umarım ecmwf olurda yanılırsın
sistem bu şekilde kuş olursa gerçekten bu kıştan Şubat'ta 1 sistem gelmesi dışında daha da birşey beklemem. her sistemin aynı şekilde olması çok sıktı. zaten 2023 te kötü bir kış geçirdik 2024 te böyle karsız geçerse nolur bilemiyorum..
Ecmwf yolundan dönmez ben çok gördüm gfs nin anıra anıra emc nin arkasına geçtiğini aga buraya yazıyorum bu akşam göreceksiniz az çok bilen bilir gfs deki gibi saçma Bi çıktı olamaz hatalı
katılıyorum çoğunluk gfs'yi kral yapmış olsada öyle ya da böyle bence ecmwf galip gelecek .
Bakalım bende muhalif olayım o vakit. Gfs ecmwfye benzeyecek diyim rekabet olsun😅
ayni düşüncedeyim gfs nin tıpış tıpış ecmwf ye uyacağını düşünüyorum 😁
Bursa diyagrami 10 numara beş yıldız gözüküyor. Çevre illere göre de daha fazla yağışımız var ve sogukla yağışın çakışı çok iyi. Ort -6'ya inmiş durumda. 21 ocak cephesel 22'si dek olarak gözüküyor..bu sistem gelirse yaklaşık 2 yıl aradan sonra ilk kez sert bir sistem gorecegiz. Özellikle benim gibi yüksek kesimlerde yaşayanlar için fena güzel bir sisteme benziyor 😁☃️ hayırlısıyla gelsin inşallah
Bu kışa kötü diyen gitsin 2018 veya 2019 dönemine baksın
kötü mü kötü evet . iyi mi diyelim bu kışa şimdi her sistem efsane gözüküp sonda eriyor. havada iki kar görmek için kendimizi yırtıyoruz Görende aralık ayının ilk yarısında falanız sanar kışın yarısı 🚮 gerisi Allah'a emanet artık
Okul yok bende benim yaş 27 😂 sen kaçıncı sınıfsın kardeşm
oo 27 mi ben daha 10. sınıfım😀
Valla 450 m deysen arkana yaslan ve seyret senin korkacağın bi durum yok ben 304 metrede yim ben korkuyorum çünkü tam sınırdayım artık resim atarsın örtü olunca bize 😂
valla galiba haklısın 😅 aslında sende 1 veya taş çatlasın 2 otobüsle yükseğe çıkabilirsin biraz daha tabi okul etkeni de var ama dersin geç başlıyorsa filan çık yükseğe derim
Karlı sistemlerde güzel kar alıyoruz ama bu sefer - 3 ler le YAĞIŞ çakışıyor korkum ondan
bende teleferikteyim rakim 450 civarı ona rağmen yinede korkuyorum yağmamasından soğuk çok az çünkü ama forumdaki bilgili kişiler 2-3 cm örtü bile olur dediler bakalım inşallah olur bişeyler havada dahi olsa😄 bi de cmt gununku sistemde siklonik kar alırsak aşırı iyi olacak ya tam bizim sevdiğimiz şeydir siklonik
Yildirim degirmenlikiziktayi
fena degil orası iyidir sistemlerde öyle biliyorum yani
Hocam sanki soğuklar yetersiz kalicak gibi gfs de ecmwf de icon da wxcharts da artık bursanin iyice yükseklerine kalan yerlere kar diyor gibi geldi bana önceki gibi morlar kalmamış sanki suanda kar sınırı 700 m + larda gibi hocam müsaitseniz bu durum dogrumu dur yoksa dunki yazdıklarınız halendaha geçerlimidir bilgilendirirmisiniz rica etsem
kral sen Bursa'nın neresindensin
.
😂 daha çok beklerler geliyaa diyip dursunlar