10 Şubat sonrası gerçekten güzel şeyler olacak gibi gözüküyor Özellikle 16-20 Şubat aralığında. Zonal rüzgarların zayıflaması, Mjo'nun 7. faza doğru gidişi, Nao'nun nötr/hafif negatif seyiri derken yani coğrafyamıza güçlü sistem inmemesi için herhangi bi etken gözükmüyor 🙏🏼 Ayrıca Mart ilk hafta blokaj ile güzel bir sistem alacağımız sinyali var. İnşallah radikal bir değişiklik olmadan Şubat ve kısmen Mart'ta dahil istediğimizi alırız 🙃
Alperenn tarafından yazılan gönderiler
-
-
Son zamanlarda el üşümesi çok çekiyorum geçen özellikle esenköyde sabahın köründe sınava gittim işte kampüse -6 dereceydi hissedilen -11 yazıyordu yine üşüme olmadı bu karışımı yedim birde muz koy yanına 10 numara gün boyu açlık çekmiyorsun
eyv aç kalma durumu beni sıkıntıya sokuyordu yazın tekrar fitness a başladığımda böyle yapacağım ss aldım 😁
-
hocam sade sade tabiki yenmiyor bal kuru meyve kuru yemiş pekmez incir gün kurusu hurma falan karıştırıyorum atom gibi oluyor maşallah
iyimiş denemek lazım 🫡
-
Ben hayatımdan şeker ve tuzu çıkardım yulafı soktum her sabah yulaf ezmesi yer hale geldim ya tek öğün ya iki öğün meyvelerden muzu her öğünden önce tüketir hale geldim
yulaf ezmesi yemek kolay iş değil valla😅 Ama tuzla şekeri hayattan çıkarmak max 1 haftanı alıyor
-
bizim için kötü hocam bu Karadenize yaramış
kötü falan değil. üç günlük bal gibi sistem vermiş modeli incele bakalım bir 😀
-
GfS bu tabii bir güncellemelik bir güzel görüntü, arkasından Afrika bize sallar. Bu kış bunu hep yaptı. Şu anda zaten bu senaryoda tek başına. Pek bir kıymeti yok.
senaryo tek başına değil ve yeni yeni oluşuyor sistem senaryolar artacaktır, kaldı ki destekleyen senaryolar da mevcut
-
:)))
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Cephesel + Dek mi yoksa 😁
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 8-9 Şubat civarı birşeyler olacak gibi gözükmeye başladı
-
Şu an kar yağmıyor mu
şu an yağmıyor ama şu doğu Marmara açıklarında oluşan kütleler direk üzerimize geliyor. ne koparırsak artık birde akşam ki ull'den de birşeyler alırız belki
-
sistem maalesef şu saate kadar hayal kırıklığı oldu. bir iki defa anlık beyazlamalar haricinde hiçbirşey olmadı. Bu saatten sonrada fazla birşey olacağını sanmıyorum çünkü rüzgar poyraz. 450 rakımın bu kış hakkını veremiyoruz bir türlü.😓 Artık bize cephesel siklonik bir sistem lazım. Dekler Güney Marmara ya yaramıyor 😒
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Örtüyü çekmiş bulunuyoruz (450 m)
-
Bursa Teleferikkk yollar beyazliyooorrr 😍😍😍😍
-
Teleferikte lapa lapa kar var şu an❄️
Edit: araba üstleri ,çimler , çatılar yavaştan tutmaya başladı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bursa show'a hazırlan. Kütleler bir anda fena gelişti ve gümbür gümbür geliyorlar.