hocam sade sade tabiki yenmiyor bal kuru meyve kuru yemiş pekmez incir gün kurusu hurma falan karıştırıyorum atom gibi oluyor maşallah
iyimiş denemek lazım 🫡
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturhocam sade sade tabiki yenmiyor bal kuru meyve kuru yemiş pekmez incir gün kurusu hurma falan karıştırıyorum atom gibi oluyor maşallah
iyimiş denemek lazım 🫡
Ben hayatımdan şeker ve tuzu çıkardım yulafı soktum her sabah yulaf ezmesi yer hale geldim ya tek öğün ya iki öğün meyvelerden muzu her öğünden önce tüketir hale geldim
yulaf ezmesi yemek kolay iş değil valla😅 Ama tuzla şekeri hayattan çıkarmak max 1 haftanı alıyor
bizim için kötü hocam bu Karadenize yaramış
kötü falan değil. üç günlük bal gibi sistem vermiş modeli incele bakalım bir 😀
GfS bu tabii bir güncellemelik bir güzel görüntü, arkasından Afrika bize sallar. Bu kış bunu hep yaptı. Şu anda zaten bu senaryoda tek başına. Pek bir kıymeti yok.
senaryo tek başına değil ve yeni yeni oluşuyor sistem senaryolar artacaktır, kaldı ki destekleyen senaryolar da mevcut
:)))
Cephesel + Dek mi yoksa 😁
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
8-9 Şubat civarı birşeyler olacak gibi gözükmeye başladı
Şu an kar yağmıyor mu
şu an yağmıyor ama şu doğu Marmara açıklarında oluşan kütleler direk üzerimize geliyor. ne koparırsak artık birde akşam ki ull'den de birşeyler alırız belki
sistem maalesef şu saate kadar hayal kırıklığı oldu. bir iki defa anlık beyazlamalar haricinde hiçbirşey olmadı. Bu saatten sonrada fazla birşey olacağını sanmıyorum çünkü rüzgar poyraz. 450 rakımın bu kış hakkını veremiyoruz bir türlü.😓 Artık bize cephesel siklonik bir sistem lazım. Dekler Güney Marmara ya yaramıyor 😒
Örtüyü çekmiş bulunuyoruz (450 m)
Bursa Teleferikkk yollar beyazliyooorrr 😍😍😍😍
Teleferikte lapa lapa kar var şu an❄️
Edit: araba üstleri ,çimler , çatılar yavaştan tutmaya başladı
Bursa show'a hazırlan. Kütleler bir anda fena gelişti ve gümbür gümbür geliyorlar.
Rakım da sıkıntı yok direk kar olarak iniyor halendaha tek tük kar atıştırıyor lakin YAĞIŞ zayıf olursa RAKIM da biseye yaramaz diye korkuyorum bu dek bantları vurmazsa bize ıstanbul gibi ki vurmicak galiba mgm de uyarı vermiyor ıstanbul dışına o zaman kuru soğuk yeriz gibi durum canımı sıkıyor acikcasi
mgm zaten İstanbul dışında bir yere uyarı yayınlamadı ki. Gün içinde muhtemelen gelir uyarı Güney ve Doğu Marmara özelinde. Ama onu takmaya gerek yok gece saatlerinden itibaren coşacağız inşallah 🙏🏼
Sağolasın eyw kral