Maalesef jules verne sistemi tarih oldu. Belki bir sonraki yılın kış sezonunda böyle bir sistem gelebilir.
kanıt ???
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMaalesef jules verne sistemi tarih oldu. Belki bir sonraki yılın kış sezonunda böyle bir sistem gelebilir.
kanıt ???
Azor bir tık spor yapsa çok daha güzel olur
dimi biraz obez ya bide izlandaya bak maşallah
Ocak ayı sonu ile birlikte sistemler de sona eriyor. Şu anki görüntüye göre Şubat ayı boyunca kayda değer kışa uygun bir sistem görüntüsü yok. Sürpriz olur mu zannetmem. Çünkü şubat ayları artık kış ayı olmaktan çıktı. Sıradan bir ilkbahar öncüsü bir ay görünümüne kavuştu.
ne alakası var ve bu söylediklerinizi görsellere dayanarak söyleseydiniz keşke. Daha 5 gün sonrası net değilken koskoca 30 gün için bu derece net konuşmak ne kadar doğru? Ayrıca Şubat ilkbahar öncüsü bir ay görünümüne kavuştu demişsiniz ama son yıllarda; 2019'da kışın en iyi sistemi Şubat'ta, 2020'de Şubat'ta, 2021'de Şubat'ta, 2023'te de Şubat'ta gelmişti. Bir tek 2022 istisna ama yinede bol yağışlıydı. Bu yılda aynı şekilde kışın en iyi sistemi Şubat'ta gelecek muhtemelen .
400m için beklenti olan yerde 300m için görsel Olmaz hocam daha hiç görmedim az üstüm beyazken konumunun karsız kaldigini
ben 250-300 rakım ve üstü için örtü bekliyorum şahsen . 500 600 rakımdan sonrası kalın örtü olur tabi daha netliğe kavuşmadı orası ayrı
1 Şubat Güney-Doğu Marmara yoğun kar yağışlı ❄️⛄ Soğuğu ayrı beğendim. -9/-10 lar
Uludağ 'a kuvvetli kar yağışları geliyor. 💥 Kar kalınlığı 1 Şubat'a kadar 1 metre olur ya da çok yaklaşır. Ayrıca alçak kesimler içinde Pzr - Pzt günleri kar ihtimali netleşti diyebiliriz
130 metre istiyor sanırım yanlış yazmadım 13 cm değil 130 metre keser onu
galiba öyle 😨
Iyi değil ki hocam bu görüntüler inşallah heryer metrelik kar alir amin allahım
nesi iyi değil? bu kadar doyumsuzluk ne bileyim.
Benim kafamda beklediğim mini 87
oo o kadar iyi bi sistem beklentisi olması şahane 💥
Bu görüntü hangi yıla benziyor tahmin eden üyeye 750
Bu seneyi ancak 22-28 ocak 2022 gibi bir sistem kurtarır daha aşağısını kabul edemem.
ben 6 Şubat 2023 veya 8 Şubat 2020 tarzında etkileneceğimiz bir sisteme dahi razıyım . yeterki şu çöp pattern sona ersin.
Gelde bunu evdeki çocuklara anlat, onlar dahi böyle numaraları yemiyorlar artık.
amaç moral motivasyon sinerji olsun zaten . Yoksa gem i ana fikir dışında dikkat almam
GEM babuş sabah güncellemesinde ay başı için çılgın şeyler denemiş ❄️🥶
herkese çok teşekkür ederim 😊 nice birlikte yıllarımız olur inşallah