Okul yok bende benim yaş 27 😂 sen kaçıncı sınıfsın kardeşm
oo 27 mi ben daha 10. sınıfım😀
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturOkul yok bende benim yaş 27 😂 sen kaçıncı sınıfsın kardeşm
oo 27 mi ben daha 10. sınıfım😀
Valla 450 m deysen arkana yaslan ve seyret senin korkacağın bi durum yok ben 304 metrede yim ben korkuyorum çünkü tam sınırdayım artık resim atarsın örtü olunca bize 😂
valla galiba haklısın 😅 aslında sende 1 veya taş çatlasın 2 otobüsle yükseğe çıkabilirsin biraz daha tabi okul etkeni de var ama dersin geç başlıyorsa filan çık yükseğe derim
Karlı sistemlerde güzel kar alıyoruz ama bu sefer - 3 ler le YAĞIŞ çakışıyor korkum ondan
bende teleferikteyim rakim 450 civarı ona rağmen yinede korkuyorum yağmamasından soğuk çok az çünkü ama forumdaki bilgili kişiler 2-3 cm örtü bile olur dediler bakalım inşallah olur bişeyler havada dahi olsa😄 bi de cmt gununku sistemde siklonik kar alırsak aşırı iyi olacak ya tam bizim sevdiğimiz şeydir siklonik
Yildirim degirmenlikiziktayi
fena degil orası iyidir sistemlerde öyle biliyorum yani
Hocam sanki soğuklar yetersiz kalicak gibi gfs de ecmwf de icon da wxcharts da artık bursanin iyice yükseklerine kalan yerlere kar diyor gibi geldi bana önceki gibi morlar kalmamış sanki suanda kar sınırı 700 m + larda gibi hocam müsaitseniz bu durum dogrumu dur yoksa dunki yazdıklarınız halendaha geçerlimidir bilgilendirirmisiniz rica etsem
kral sen Bursa'nın neresindensin
.
😂 daha çok beklerler geliyaa diyip dursunlar
tıklayın
tamamdır teşekkürler örtü oluşursa fotoğrafları yagdiririm foruma 👊
Herkese iyi akşamlar 😊 Bursa 450 rakımda Salı - Carsamba 1 cm dahi olsa örtü olur mu acaba ?