The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
aferin İzlanda şöyle uslu dur
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
aferin İzlanda şöyle uslu dur
Şubat gümbür gümbür 💥 galiba en çok gece nöbetlerini özledim
Planlar planlar projeler
450 mt 850 -10 yağmur Kaçan koşan yolda kalan
Arkaya bakmayan otobüs bekleyenlere sucuk
![]()
-10 gelse keşke nerdee😃 -8 bile giremedi bi bursaya
Bak adamlar gidecek bir yerlere
valla abim başka çare yok ya 😅450 metrede sürünüyoruz 😓
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Mesela şu diyagram bana sadece yağış açısından umut veriyor. -10 altı bir tane senaryo yok. Tabii 2 gün hatta 6 saat sonra bile bir sürü -10 altı senaryoda olabilir, hiç bir veri güven vermiyor maalesef.
Önümüzdeki sistemde kar bana gelmiyorsa ben kara giderim diyerek yükseklere kaçacağım, güzel kar görüntüleri atmak nasip olur inşaallah 🫡
benzer düşünüyoruz, bende teleferik aracılığıyla uludağa gideceğim arkadaşla başka çare yok😀
Vallaha hocam daha yansıyan birşey yok görüntüde
Marmara konusunda gem ve gfs diyagramlarini paylaştım. git bak. bence kasıtlı olarak bilerekten soruyorsun bu şekilde. ayrıca madem yansımadığını biliyorsun neden sorarsın ki o zaman ? ve de her gün her gün sorman ayrı birşey zaten.
Sinan hocam jules verne sistemiyle ilgili biseyler varmi acaba
diyagramlara yansımaya başlamış .
Diyagramları epey beğendim ⭐⭐
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
450 rakım olarak gömülürüz şu görüntüde 😍 Allah'ım inşallahh gelir bu sistem artık hüsrandan ölüp bittik.
Ukmo 'da 29-31 civarındaki sistemi sağlam bir şekilde desteklemeye başladı. Şahsen sadece Ukmo ve Gfs'yi dikkate alıyorum . Diğer modellerin eski performansından eser yok hele ecmwf nin😦
30-31 Ocak için istikrar çok guzel. 1 hafta var umarım bozmadan gelebilir 🙏🏼
gfs Avrupa'ya verdiği sistem için saçmalamış diyebiliriz. endeksler ile uyuşmuyor kesinlikle.
Mükemmel gidiyor veriler modeller henüz göstermedi sistemi
muhteşemm❄️🌟
O tarihlerde öyle bir sistem yok. O tarihlerde hava toparlanıyor. Sıcaklık artışları söz konusu. Jules verne sistemi bu sene olmaz artık.
😂😂
Bursa - Mürseller (740 rakım) ❄️❄️