Bursa-Mürseller (740 rakım) ❄️❄️
Alperenn tarafından yazılan gönderiler
-
-
Marmara'nın doğusuna ve Batı Karadeniz'e şiddetli kar verdimüthiş
-
Bursa inegol örtü yapmış 5cm kar vay bee
bizim için hüsran oldu havada kar bile olmadı. bizi geçtim Uludağ da bile beklenenden çok daha az yağdı yağışın çoğu yağmur olarak düştü. Umudumu kaybetmeye başladım rezalet bir kış ..
-
forumda sessizlik hakim🤐
-
Uludağ 'da kar yağışı başladı ❄️
-
Peki yildirim 7.7 derece diyor merkez 5.6 diyor merkezle aramda 3 km mesafe var ve 210 metre yükseğim merkezden budami doğrudur bu kadar etkilermi
etkileyebilir
-
Şimdi ben bu durumu anlayamadım Bursa merkez 5.6 derede diyor mgm lakin uludagda yagmur yağıyor bu nasıl oluyor 2 derece daha düşse kar yağacak uludagda suanda sıcaklığın 10 derece altı eksi 4 felan olması lazım neden böyle bu
üst seviye sıcak olduğundan dolayı. Şu an merkez 5,6 derece fakat 1100 rakımlı Keles 6,0 derece. ilginç gerçekten ama sistem fos ..
-
Bursa'da akşam - gece itibariyle yarın sistem bitişine kadar +700/+800 rakım show yapacak. Uludağ'da mevcut kar örtüsüne 25 ila 40 cm aralığında ekleme olacağını düşünüyorum.Dikey hızın kuvvetli olduğunu ve bir iki faktörü hesaba katarsak maximum 400-450 rakıma kadar örtü ihtimali gözüküyor ve kar sınırının zor da olsa Tophane-Heykel taraflarına kadar düşmesini bekliyorum. Tabii kısa süreliğine seyirlik kardan ibaret olur ama böyle bir sistemde ona da şükretmek gerek . ay sonu daha iyileri yolda 🥶❄️
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. MGM haftalık güncel tahmin. Cuma - Cmt Güney ve Doğu Marmara kar yağışlı ❄️ (değişime açık)
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. soğuklar gayet güzell❄️❄️❄️
-
çok güzel gidiyorr o değilde sibiryadaki 1050 ye çok şaşırdım 😲
-
Şuan bence biz Ocak sonu yani 10 gün sonra sitemler almaya başlayacaz artık şans hangi bölge ne alır o anlık bile değişirken. Biz sadece sisteme odaklansak bir gun ekşi 16 giriş yapar birgün ekşi 8 bunların ne önemi var ani yasayalim
kesinlikle katılıyorum birazda şükür etmek lazım. çoğu kişi bunu bilmiyor hep fazlasını istiyor
-
Arkadaşlar gelen sistemden öyle çok güçlü sistemler değil. Kayak merkezleri kar alabilir onun dışında diğer yerler biraz serinlik bir miktar Yağmur görür bu gelen sistemlerde.
hangi sistemden bahsediyorsun
-
İyi niyetlisin anlıyorum herkes burada kar sevdalısı ama tutarlılık olarak bakarsan ortalama 15 gün sonraya %55 kar diyorsa senin deyimine göre vade yaklaştıkca olasılık %90-100 lere çıkar e bu da kar demek ? Herşey öyle bakıldığı gibi değil sistrmin kökeni ne nereden geliyor denizel bir sistem mi karasal mı bi kere sen soğuğun kökenine bakmadan sadece 850 ye bakıyorsan model yorumlama dışardan gelenlere de yanlış bilgi vermemiş olalım
yani zaten bu forumu biraz da olsa takip eden biri herşeyin 850 sıcaklığından ibaret olmadığını, meteorolojide kesinlik olmadığını vs vs bilir
-
>>>WinteR<<< hiç bir kötü niyetim yok. Aha gör kendi gözünle - 8 sokmuş model pekii bu ne anlama geliyor kar yağışı durduğu an kıyılarda şapır şupur erime.
-8 sokmamış orda. kaldı ki herşey 850hPa ya bağlı gelişmiyor. sadece bir faktörden ibarettir.