Büyük ihtimalle Şubat ta tam soğuk tarafta kalacağız
Model takibi yapacağız sistem içinde sistem değerlendirmesi sistemi yaşarken hayde 384 de gene sistem girişi .
başka türlüsü bu kışı kurtarmazdi zaten ,😀 en az 1-2 tane baba sistem lazım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBüyük ihtimalle Şubat ta tam soğuk tarafta kalacağız
Model takibi yapacağız sistem içinde sistem değerlendirmesi sistemi yaşarken hayde 384 de gene sistem girişi .
başka türlüsü bu kışı kurtarmazdi zaten ,😀 en az 1-2 tane baba sistem lazım
Alperen alacağız öyle birşeyler inşallah.
inşallahh yatıp kalkıp dua etmeye başlayacağım artık 😀
2023'te kışın iki ayı çöp olduktan sonra 6 Şubatta böyle bir sistem ile hıncını çıkarmıştık . Umarım 15-20 gün içerisinde böyle güzel bi sistem alırız da aynı şekilde boşa giden birsürü zamanın intikamını alırız 🙏
📷 ⟩⟩ Bursa - 450 rakım
Daha Çok GösterHocamızı tebrik ediyorum 18 -25 arası sistem var dedi ve geldi gelecek derken geldi yarından itibaren başlıyoruz.
Sonra benim dediğim gibi öncelikle İstanbul adına konuşuyorum her zaman
İstanbula kar yok dedik aynı şekilde devam ediyoruz.
Eleştiri yapıyorum kendime uçan kaçan -20 ler fenalık basınç dizilimleri ile geçen hafta kar beklentimiz vardı ne oldu olmadı
Şimdiki sistem ile bir önceki sistem toplam da aynı sayıyorum ben fazla detaya girmeden .
İstanbula kar yok ama
peki bursa nasıl olur başkan rakımım 400 den fazla görür muyum bişeyler tahminen .. ben diyagramlara dayanarak göreceğimi düşünüyorum ama
Bursa'da hafta sonu sisteminde bir miktar birikim ihtimali var. Yağışın pik döneminden sonra 2m sıcaklığı iyice eksili değerlere iniyor🥶❄️
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Azor 6 aylık hamile galiba şişkinliğe bak ikiz falan geliyor sanırım
Sıkı takibe başladınız mı
![]()
o kadar çok sistem hüsran oldu ki , ha Aralık 2. yarı ha 9-10 Ocak ha 13-14 Ocak ha 21-22 Ocak derken hepsi kuşa döndü. artık insan gelecek sistemlerin de böyle uzun vadede güzel, yakınlaştıkça bozacağını düşünmeden edemiyor takip hevesi diye birşey kalmadı:/
sistemler o kadar çok efsaneden kestaneye döndü ki, o kadar çok ötelendi ki, bence bu kış ülkece dev bir sistem alarak tüm kışın acısını çok feci çıkaracağız. hislerimi paylaştım ama mantıksız da gelmiyor ne bileyim 😅
burası konusu mu bilmiyorum ama anlık kar örtüsünü takip edebileceğimiz bir site filan var mı? bilen biri yardımcı olursa sevinirim 😊
Uludağ'da sabah saatlerinden beri yoğun sis ve kar etkili oluyor . Kar kalınlığı 30 cm'yi aştı.
o zaman biz marmara olarak izlicez gene her zaman yaptığımız seyi
abartma istersen tamam geçen kış ve bu kışın yarısı berbat olabilir ancak 2022'de şansımızı gayet iyi kullandık bölge olarak. Bırak boşver birazda Karadenizliler yaşasın hayatını 2020 şubattan sonra bir daha düzgün kar göremediler zaten daha koskoca Şubat ve Mart var illaki 1 baba sistem gelecektir bizim bölgeyede. Hem hiç yoktan kurak gecirmiyoruz yağmurumuz var 🌧️
Yorum yapsam üzülürler mi şaka şaka
bursa-yalova-kocaeli-sakarya hattı baya iyi çıkmış aslında 🙏
sakin olun o ecmwf abim hizaya getircek gfsi ayari vercek bu guncelleme
çok şükür şöyle pozitif konuşanları gördükçe insanın enerjisi yerine geliyor gfs 1-2 sistemde galip gelip ecmwf de ona uydu diye gfs kral ilan edilmiş. ecmwf kendini hatırlatacak şu sistem gelsin bi
Süper 😂 RAKIM 310 geçen hafta bile kar örtü yaptı 2 3 cm bu sistemde neler olur neler
vallaha rakim sistemi olarak gelirsede sıkıntı olmayacak bizim için 😂😂💪 yeterki gelsinde bu arada sizde 13 sisteminde örtü mü oldu burada bile olmadi sadece arabaların üstü tuttu biraz