Pro ocean yeşil elma ve HİQ icedwatermelon var aklımda ancak kararsız kaldım fiyat bakımından ve kalite ilgilenen arkadaşlardan yorum beklerim
Genetiğimizi bozuyorlar erenim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturPro ocean yeşil elma ve HİQ icedwatermelon var aklımda ancak kararsız kaldım fiyat bakımından ve kalite ilgilenen arkadaşlardan yorum beklerim
Genetiğimizi bozuyorlar erenim
Pro ocean yeşil elma ve HİQ icedwatermelon var aklımda ancak kararsız kaldım fiyat bakımından ve kalite ilgilenen arkadaşlardan yorum beklerim
Eren kullanma onları içinde ne olduğunu bilmiyoruz
Az onca sohbet e attığım videoyu izle
Ah be efenim daha 16 yasında kardesıöızsın o gencecik vücuduna alma sakın onları etme eyleme
arkadaşlar sitemizde son zamanlarda psikiyatri sıkıntılar ile cok mesaj okudum
Sunu bir izlemenizi tavsiye ederim hepimiz İcin
Hızlı ve öfkeli bir sistem daha geliyor pazartesi başlayacak yağışlar salı günü sıcaklıkların hızla düşmesiyle kıyı kesimler hariç karla karışık yağmur dönecek ,trakya , İstanbul'un yükseklerinde ve Marmara bölgesinin doğusunda kara dönecek İstanbul hariç birikim olacak yerler bölgenin yüksekleri ,aslında sistem Marmara bölgesinin güneyini ihya edecek.
Goruntu aynı sekılde gelirse Balıkesire gecerim guclenip gelirse bursada kalırım
imzaya adımı yazicam imza yerini bulamiyorum
Edit: tamadir hallettim
Geçici görev verelim mi
Olur sifrem PC de keyıtlı bende sifre ozurluyum 3-4 gün kadar bu hesapta olucam.
tamamdır Mehmet civan
arkadaşımdan tablet odunc aldım geldim baskan
sistemde bu cıktıda soğuklar yetersiz gibi gorunuyor. Suanlık sinoptikte yagısı gorelimde soğuklar bir şekilde ayarlanır
arkadaşlar ben mehmet. Laptopumun ekran kırıldı yeni ekran gelene kadar bu hesaptayım