Sultangazi de yağış hafifledi
Vorteks1907 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Arladaşlar il ilçe gösteren radar linki vardı atarmısınız sultan gazi kopuyor Rabbime şükütler olsun bugünleri gösterdi bize ögleye kadar aralıksız yagarsa 1 metre olabilir abartmıyorum
-
Sultangazide malesef sistem beklentimin altında devam ediyor yağan kar her durduğunda hızlı bir erime gerçeklesiyor silivri sistemin yıldızı şu ana kadar
-
Hoş geldin o sitede 4 defa banlandım ben eleştiriye tahammülleri sıfır.. az çok hatırlıyorum.
Totem yaparak sistemi getirdim her defasında saldıranlar oldu ses etmedim ses çıkarınca haksız olduk neyse konuşmanın anlamı yok zaten semih hoca burak hoca burdalarmış gittiklerinde kızmıştım ama haksız değillermiş bunu anladım.
-
hoşgeldin kral kimin olduğunu hatırlamıyorum peygamber efendimizin olması gerekiyordu "kim kime hakkını helal ederse Allah ona 1000 mislini verir" gibisinden şuncacık dünyadayız hayat kısa
Doğru söylüyorsun ama haksızlığa gelemiyorum profil resminden arkadaşlar tanıyabilir belki😀
-
Burak hocam selam sultangazi pazar sabahına kaç cm ile uyanır ?
-
Herkese selam 7 senelik malum sitenin üyesiydim ama adalet anlayışları olmadığından haksız şekilde banlandım hakkımı helal etmiyorum onlara. burada bir çok tanıdık arkadaş varmış umarım herşey istediğimiz gibi gider..