Arkadaşlar bugün İstanbul'dan memleketim Kastamonu ya doğru yola çıktım gerede ve özellikle Kastamonu küre çevreleri
hylmz37 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Önümüzde güzel bir dizilim var şubata kadar ama bu seferde soğuk yok kuzeyde nasıl bir seneye geldik anlamadım gitti arkadaş
-
Valla her geçen gün kış için umudum kalmıyor
-
Geçen kışa el nino mu hakimdi la nina mı?
La nina
-
Aleyküm selam hayırlı sabahlar
-
Ben bu seneyi de bitireceğim herhalde
-
Önümüzdeki sürece baktığımızda Aralık 2. Yarıdan itibaren bir sistem beklentisi oluşabileceğini söyleyebiliriz şahsen ben etkili bir sistem için Ocak ayını bekliyorum bu sene kışın erken başlaması hepimizi Aralık'ta beklentiye soktu😁 kış yeni başlıyor
-
Sezon hayırlı olsun şimdiden Aralık'taki sistemi bekliyoruz😇😇
-
Şimdi burda sitenin adını vermem doğru mudur bilemediğim için yazmayacağım.İnsanların yorumlarına dayalı yazılardan oluşan, 500 binden fazla kullanıcı ve okuyucusu olan bir "sözlük" sitesine 3 gündür erişim türkiye üzerinden kapatıldı.Sitenin kapatılma sebebi henüz açıklanmadı fakat büyük ihtimalle deprem günlerinde girilen hükümet karşıtı , eleştiri içeren başlıklar ve depremle alakalı girilen asparagas olduğu düşünülen haberler dolayısıyla konuldu bu yasak.
Hükümet karşıtı eleştiri yıllardır var artık özelikle eleştiriler hükümet kavramını aşmış devlet ve kurumlarına kadar gelmiştir deprem bölgesinde canla başla çalışan Türk askerine hırsız demeye kadar gelmiştir herşeye eyvallah ama sen askere iftira atamazsın
-
Kış bitti diyebilirmiyiz artık
-
Ya şöyle biraz daha doğuladi dememden kastım yağışın yoğunluğu Silivri'de doğusuna kaydı b.cekmece gibi
O zaman Avrupa yakası boğaz hattında sıcaklık sorunu devam
-
Akşama doğru ne fotoğraflar atıcağız buraya
Mgm yarında Sarıyere yoğun kar vermiş acaba yükseklerde yağmura dönüşme olmazmı acaba 🤔 merak ediyorum
-
Deklere bağlı hocam. Rakım da önemli hocam. Siklonun konumu 10 saate kadar değişim gösterebilir. Şu andaki verilere göre 5-10 cm bekliyorum. Ama değişiklik gösterebilir.
Sarıyer 200 rakım nasıl olur hocam bir soruda benden olsun
-
Kastamonu kıyı şeridi kar alırım mı hocam bu sistemde
Şahsen ben bekliyorum İnebolu çevresinde meteoroloji de vermiş sali çarşamba için
-
Ecmwf güncellemesinden Sonra buraya vakit ayırabilecek durumdayım .
İstanbul Avrupa boğaz hattıda sıcaklık artışından kendini kurtarabilecek mi