Biraz nefes alayım son dakika modellere bakalım iş güç yeni bitti .
Bekliyoruz😅
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBiraz nefes alayım son dakika modellere bakalım iş güç yeni bitti .
Bekliyoruz😅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 5'inde bile kara çevirmeyebilir iyice saçma sapan bir hal aldı, 2 gün sonra 7-8 de yağmur olsun şaşırmam.
Valla yağış olsunda şükür edelim en azından kuraklık bir nebze azalsın illa kar göreceğiz inşaallah
hylmz37 sen ne taraftasın ?
Kocataştayım bende Büyükdere tarafı
Bencede hocam 2021 şubat sisteminde oraya gitmiştim konumumda cıvık ve az bir örtü vardı, orada katur kutur karda yürüdüm
Hocam benim evim karşı tepesinde kalıyor 230 rakımlı bir tepe bende 200 lere yakın bir yerdeyim çok fark ediyor çok geçen kar yağışında örtü bile aldık 😅
Emirgan korusu ya da Atatürk kent ormanı iyi aslında 😂
Atatürk kent ormanı bir tık daha iyi rakımı yükselen biraz😅
Her güncelleme de hop oturuyor hop kalkıyoruz 😅 valla İstanbul ne ettin bize şimdi Kastamonunun köylerinde evimin önünü açmakla meşgul olabilirdim 😅😅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sinan Hocam 8 şubattan sonraki sistem git gide etkisizleşiyor gibi. Artık bu kıştan umudumu kestim gibi en fazla havada kar görebiliriz.
Tm
Dekler etkisini yitirince gündüz erir ama gece buz tutar ondan rahat bir 5 günü var ya .
Windyden baktığımda çok yüksek dereceler gösteriyor rakımim 200 ama insan korkuyor yani vıcık vıcık ggörüntüden
Önümüzdeki sistem hakkında birkaç sorum var yağış kestiği anda sıcaklık yükselecek mi erime durumu nasıl olur pazar pazartesi ve salı günü için
Öncelikle hayırlı olsun kış geç gelsede güzel ve olumlu haberler geliyor çok şükür hocam gelmesini bekeldigimiz sistem sinyal verdimi nasıl gidiyor gidişat maalesef çalışmalarımdan dolayı internet e zaman ayıramıyorum son durum nedir
İnşaALLAH
En geç 2 Şubat Perşembe sabahı sinoptik hazır olur
2004
Hayırlı olsun inşallah güzel vakit geçireceğimiz bir sistem takibi ve sistem olur senenin ilk karını görmemiz ince bir örtü bile çekmemiz heyecanımızı tazeledi devam ınsallah martta güzel geçer
Konumun Esenler biliyorum ki hiç bakmaya gerek yok kar olmaz. Burada
Sarıyere gel abi 😅 çok güzel kar yağıyor
Böyle daha güzel oldu, eline sağlık Hüseyin kardeş
yağış hala devam ediyor şuan lapa lapa yagıyor sahilde ise şakır şakır yağmur var
İstinye sahilde hafif yağmur geçişleri oluyor kıyılar için sıcaklık yetersiz
Şimdi sahilden geldim 230 da güzel kar geçişleri varken sahilde yağmur var hakikaten kar sınırı 160 tan başlıyor