Önümüzdeki sistem hakkında birkaç sorum var yağış kestiği anda sıcaklık yükselecek mi erime durumu nasıl olur pazar pazartesi ve salı günü için
hylmz37 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Öncelikle hayırlı olsun kış geç gelsede güzel ve olumlu haberler geliyor çok şükür hocam gelmesini bekeldigimiz sistem sinyal verdimi nasıl gidiyor gidişat maalesef çalışmalarımdan dolayı internet e zaman ayıramıyorum son durum nedir
İnşaALLAH
En geç 2 Şubat Perşembe sabahı sinoptik hazır olur
2004
-
Hayırlı olsun inşallah güzel vakit geçireceğimiz bir sistem takibi ve sistem olur senenin ilk karını görmemiz ince bir örtü bile çekmemiz heyecanımızı tazeledi devam ınsallah martta güzel geçer
-
-
Konumun Esenler biliyorum ki hiç bakmaya gerek yok kar olmaz. Burada
Sarıyere gel abi 😅 çok güzel kar yağıyor
-
Böyle daha güzel oldu, eline sağlık Hüseyin kardeş
yağış hala devam ediyor şuan lapa lapa yagıyor sahilde ise şakır şakır yağmur var
-
İstinye sahilde hafif yağmur geçişleri oluyor kıyılar için sıcaklık yetersiz
Şimdi sahilden geldim 230 da güzel kar geçişleri varken sahilde yağmur var hakikaten kar sınırı 160 tan başlıyor
-
Görsel video vsvs atalim mümkünse
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Sarıyer ikindiden beri kar alıyor 😅 halada yağıyor güzel bir görsel şölen oldu
-
İstanbul güncel radar. Deky kütleleri geliyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yaklaşık 1 saat önce Sarıyer'de kar geçişi oldu
-
Bunun cevabı anlık olur -8 bir gün önce yazılır .
Bekliyoruz bakalım 😅
-
Bak burada ne yazılmış
200 metre için kar yaparmı abi Sarıyer de -8
-
Bu fırtına bana geçen ocak sistemi öncesi fırtınayi hatırlatiyor keşke lodos sonrası bir sürpriz olsa 😅 gördüğüm kadarıyla İstanbul'da mantar bolluğu var büyüklerimiz mantar olsan sene kış bol yağışlı karlı geçer derler geçen sene Kastamonu acayip kar aldı mantarda boldu bakalım bu sene nasıl olacak 😅
-
Sistem ötelene ötelene Şubat'ı bulacak sanırım sen ne düşünüyorsun abim bu sistem görüntüsü hakkında
-
Resimlemede görüntülerde hareket var bakalım
Ben Ocak ayını kapatmıştım kendi adıma
Şubat ayında sistem tahminin var
Hangisi olacak bakalım
Umudumuz şubattan yana olmalı o zaman Mart için bir tahminin varmı abi vade uzun ama