Bakalım
ay sonu var bi hareket herhalde 😇 doğrumudur
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBakalım
ay sonu var bi hareket herhalde 😇 doğrumudur
Seni tutan yok beğenmiyorsan git mgm yi Google hava durumunu takip et adı üstünde tahmin bu 😀
Canım benim tüm güzel kışlar mart ayındaki kar yağışı ile güzel geçmiştir özellikle istanbul adına rahat ol marta kadar zamanımız var geçen sene ki vorteks den hatırlarsın
2 posta olarak gelmişti 2. si daha güzeldi bi anda 10 cm örtü yapmıştı
Ben Sarıyer'de yarım metreye yakın kar gördüm gerçekten güzeldi ama kış ayındaki gibi olmuyor yağış durduğu gibi erime oluyor vs vs ama bana göre yağış olarak gerçekten ocaktan güzeldi
Benim için bitti yanılmak isterim fakat bitti neden bitti
Bu zaman da bu sistemi yaşayamadık kaçtı .Ocak 20 civarı demiştim aynı olay olacak gibi oda kaçamak yapacak gibi hiçde şaşırmam sistem gelmezse .
Şubattan sonra yağan kardan hayır gelmiyor zaten Şubatta kötü geçerse bir kış çöp olacak bende gördüğüm en kötü kış olarak not edeceğim
Ocak Ayı son Günleri Abd kıtasında gene soğuklar Show yapacak gibi gözüküyor
Ocak ayı bitti diyebilirmiyiz bu kışın ekmeğini abd yedi sanırım benim umudum her geçen gün azalıyor 😒
Haliçin donması için en uygun şartlar nasıl olmalı hadi bakalım cevapları görelim bilimsel düzgün cevap bekliyorum.
halici nasıl dondurucaz abi 😅 tek yorum yapabilirim akıntı ve rüzgar hiç olmamalı yada çok hafif olmalı
Kasım tahminimiz başarılı Aralık keza aynı
Ocak tahmini
İki tane tarih verdim Ortada hiç bir hareketlilik yokken modeller bu duruma kadar geldi ben de
Bu Halden bundan sebeb ümit ile bekliyorum son saatte son dakikaya kadar
İnşaALLAH beklentim güzel sonuçlanır
Valla bizde heyecanlı bir şekilde bekliyoruz ama önümüzdeki günler için olsun veya ocağın devamı için olsun güzel tablolar pek görmüyoruz şu İzlanda rahat bıraksa keşke de biraz kar görsek senin tahminlerini biliyoruz abi ona şüphemiz yok , İzlanda zayıflayıp sistem bize inermi sence 4 gün kaldı
ALLAH razı olsun
Modeller de bir değişim bekliyor musun abi tahminin için önceki senaryolar geçerli mi
Bu akşam İzlanda yüzümüze gülse -24 bu kadar yakınken kaçırmak nasip olmasın
Morlar çok yakınlaştı hadi bakalım ya nasip ya kısmet.
İnşaALLAH yüzümüz güler.
Valla abi heyecanlıyız ama korkmuyorda değiliz tek güvenimiz sensin 😅 bu kadar kuvvetli soğukları kaçırmak çok koyar bana
Planlarında değişiklik yapmanıza son 10 gün .
Modellerde daha farklı görüntüler gelmeye devam edecek.
İnşaALLAH İzmir’de kar alır.
Sizi takip ediyoruz hocam şuan dediğiniz gibi gidiyor süreç inşallah güzel bir sistem olur 2022 kisini aratmayan bir sene olur inşallah
hylmz37 hoşgeldiniz
Hayırlı akşamlar herkese
Hoş bulduk hayırlı günler