gefs ensembles 😎
cfs ye baktınız mı şok geçirdim mükemmel ancak barajlardaki suları öyle birşey arttırabilir.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturgefs ensembles 😎
cfs ye baktınız mı şok geçirdim mükemmel ancak barajlardaki suları öyle birşey arttırabilir.
Bay efsane sen tur at gel,tutmayalim seni
banlayın şunu ya
gfs control güzel.
bu geceki sinoptiği beğenmedim..
ECM ve Gefs UB’yi yıkmaya başladılar
Kutup ile Orta Sibirya arasında doğru konumlanmış GPH yükselmesi de bugünün başka bir artısı
Modellerin ikisi de 240 için mutabık nerdeyse
İkinci haritada otobanın açık olduğu da görülüyor , yirmisi sonrası için umutlanmak için sebeplerimiz var , öte yandan SH/AL ( Siberian High / Aleut Low ) 2018 beast from east gibi bir dev sistem altyapısı için güzel setup yapmış Avrupa’dan bu sefer rövanşı almalıyız , umudu olmayana zaten her gün karanlık , umudu olan da gerçeklerden kopmadan kovalayacak
gfs bitmiştir herkese iyi geceler.
Modelin sonuna doğru bir atak daha görebiliriz 🤸🏻♂️
zannetmiyorum.
306 İskandinav oluştu bakalım son dokunuş son çare
daha olmaz o gittti
evett indiriyorr🥶🥶🥶🥶
Bu arada soğuklar ülke genelinde yine kar seviyesine yakın kıyılar hariç özelikle iç Anadolu kısmı iç Ege yüksek kesimlerde güzel kar yağışları olur.
gfs controle verisini merak ettim nasıl çıkar acaba
Başlıyoruz galiba.
Modellerde görünen soğuk Sibirya
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
indirecek mi acaba ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Arada modellere kuzeyden bakın çok güzel seyler çıkıyor fakat soğuklar meydanda yok şuan
ben hep hemi.nord dan bakarım modellere.
Sağlık olsun başkan. Bende çok ümitli değilim ocak ayından gördüğümü atıyorum. İnşallah Şubat istediğimiz gibi olur.
controle 384 te inidircek 😂😂