Yadigar dedemden kalan .5 derece gösteriyor şuan
Mehmet Ali tarafından yazılan gönderiler
-
-
Her şey bir yana da hava resmen turuncu ya😜
2012yi hatırlattı bana saat akşam 8 9 sıraları gökyüzü tupturuncu heyecanlandık benle kardeşlerim ,o zmanlar hava durumuna televizyondan kumandaya bi tuşa basardık trtye girerdik hava durumu maçlar falan yazardı pixel pixel kar gösteriyordu hataya uyuyalım uyanınca kar topu oynarız dedik kardeşlerimle uyuduk kalktık sabah ömrümde ilk defa gördüğüm karla tanışmıştım bembeyaz heryer 15 20 cm birikmiş bizim avluda ve damda, kar yağıdyodu hâla doyasıya kar topu oynamıştık ah anılarr çok güzel tanışmıştım karla .
-
04 Şubat - 01.37
Hatay
Yağışlı
5,9 °C
-
Yağmur başladı hadi bakalım gece neler olcak
Sıcaklık yükseldi düşmesrni beklicez önce soğuk girişiyle hadi bakalım
-
Geldik bir sisteme daha yaşayıp göreceğiz bakalım modellerin son dakika değişikliği bizi üzsede yapacak bişey yok en azından yağışımız iyi, karda görürsek tadından yenmez, bir sürpriz olur örtü gelirse coşar hatay her şey olabilir takip edicez örtü olmasa dahi havada tatmin edici şekilde göreceğimize inanıyorum ,artık iş atmosferde dilediğimiz olur umarım.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sahutt buna nolmuş böyle güncel mi
-
Sahutt eline sağlık.hayırlısı olsun
-
Akşamı merakla bekliyorum
Son durumlar ne Sahutt
-
imkansız ama çokta güzel bi diyagram olurmuş be Hataya
-
Yalnız ben yanlış bakıyorum heralde hala öyle baktığım yer https://www.meteociel.fr/cartes_obs/gen…138&ville=Hatay
Burası yüksek bir yer neresi acaba
-
Bursaya gidesim var 😅
-
Bu kadar kısa vadede bu kadar değişimi anlamak gerçekten çok güç. İnşallah olumlu yönde değişim görürüz daha vade var 🙄
Ecmwf şurda kalmış 2 3 gün nasıl dönüyor böyle ya soğuk baya kırpmış
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Al işte
-
Mehmet Ali görselleri cevap penceresine alınca hepsine tam boyuta basarak at abim,daha güzel olacaktir.Ben attığın mesajı hallettim
Güzel yağışlar İNŞAALLAH
Tamam hocam Whisper pek bilmiyorum kusuruma bakmayın 🙂
-
Düşünmesi bile çok güzel