Kışın bu günlerinde t-shirtle gezeceğimi hiç düşünmezdim tam Nisan havası var
proguzhanrs tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocalarım benim üzerime kalmaz fakat modeller son senelerde tutarsızlığını küresel ısınmaya bağlı diye düşünüyorum fakat model ve veri farklılıkları bence yapay zekanın hatası olduğunu düşünüyorum okuduğum kadarıyla bu kadar çelişkinin kesinlikle normal olmadığı umarım her şey düzelir son 72 saatte bile modeller değişiyor ve bu kez de bizim lehimize dönmesini umuyorum. Açıkçası kış başından beri bu kadar sistem kaçırmamız çok üzücü bir olay....
-
Çankırı merkez bembeyaz uyanmış bizim köylerde sağlam yağış almıştır büyük ihtimalle
-
Whisper abi ile ben tam tutturduk ancak puanlar proguzhanrs a gidiyor
Whisper ve Eren tebrik ederim puanlar içinde teşekkür ederim
-
La ben gene tek tük kütle yakalayacağım sanırım 😅
Sıyıracak gibi bant, daha yeni başlıyoruz bu rakıma boşuna gelmediğime eminim.
dek ve kar yağışı konusunda en şanssız ilçe maltepe büyük ihtimalle dekleri en son biz alıyoruz en son kar yağışı bizde başlıyor 2022 vorteks de bile en son bize denk gelmişti. Ha bu arada aşağı taraflarda hiç bir şey yok gülensu beyazlamıştır yağış varsa
-
Eser14 tebrik ederim. +0.8
-
Son durağında yukarısı kral 😅
Oralar çok fena ya 2022 de o park gibi yer varya son duraktaki orda belime kadar kar geldigini bilirim 1.81 boyumla
-
An itibarıyla 389 rakımdayım sistemi burada geçireceğim 🫡
Heykelin üstünde misin
-
Memleketimde -1.7 gibi hissettim bu sene nasip olur inşallah gitmek
-
Eline sağlık Whisper abi. Tam denize girmelik 🥵
-
Malatyada çevre illerde hissedilen deprem olmuş. Geçmiş olsun herkese
-
Kar bana gelmezse ben giderim ❄️😅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İyi eğlenceler abla biz daha hiç göremedik bu sene
-
Herkese Hayırlı Sabahlar... Son zamanlarda çok fazla elektriklenme yaşıyorum nereye dokunsam elektrik çarpıyor bu durumu tek ben mi yaşıyorum anlamadım
-
Koyu bir Fenerbahçeli olarak elenme ihtimalimizin yüksek oldugunu düşünüyorum zaten bize karşı 11 kişi defans yapan sumudicaya karşı İsmail hocanın yedek kadroyla çıkacağını düşünüyorum umarım yanılırım...
-
selamın aleyküm hayırlı sabahlar hayırlı günler
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar hayırlı günler
aleyküm selam. Herkese hayırlı sabahlar