gfs gece güncellemesini paylaşacak biri yoksa ilk yarıyı almak isterim
proguzhanrs tarafından yazılan gönderiler
-
-
Benim bu sistemle hiç işim olmaz,bana ay sonu lazım bu kırıntı ile mi uğraşıcam ocak 16 olmuş
17'ye girdik hocam
-
Sinan Hocam diyagram ve model örnekleri ne zaman gelir ?
-
Düşük rakımımdan dolayı düzgün bir kar yağışını en son 2022 de gördüm inşallah bu sene daha iyi olur tüm ülkemiz için. Geçen senede güzel bir yağış olmuştu ama inanınki camdan dışarı bile bakmadım malum depreme denk gelmişti Allah bir daha böyle günler yaşatmasın...
-
ECMWF bu haliyle gelirse rakım sistemi olacak gibi ve ben o tarihlerde maltepe 310 rakımda olacağım muhtemelen
Gülsuyunda mı olacaksın hocam
-
Sinan abi ne der bu işe? Kar yok derken maalesef risk aldı, kötülemek için demiyorum yanlış anlamayın sadece fikri değişti mi onu düşünüyorum.
1 güncellemeyle fikirler değişmez ki hocamız tahminini sundu he yanılırsa ülkemiz için daha iyi olabilir tabiki ama ben Sinan başkana güveniyorum. Şunuda unutmayalım ki gfs ve ecmwf şuanki sistemin 1 hafta öncesinde -20 ler indiriyordu istanbula sonuç fos çıktı...
-
Herkese Günaydın. Hayırlı sabahlarınız olsun
-
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar
Aleyküm selam. Herkese hayırlı ve mutlu sabahlar
-
Selamun aleykum hayırlı sabahlar
Aleyküm selam. Herkese hayırlı sabahlar
-
batı bölgeler için evet
teşekkür ederim
-
Çok ufak batılı
Batılı gelmesi işimize yarar mı?
-
-
sağolasın Allah hepinizden razı olsun.
bir kaçgün burda kalıp ihtiyacı olan insanlara yardım edicem biliyorum herkese edemem ama bir kişinin öncülük etmesi arkasının gelmesini sağlar. umarım atlatıcaz kolayca Allah daha kötüsünden kurtarsın inşaAllah
Allah razı olsun senden abi Allah ordaki herkese yardım etsin inşallah
-
Depremi hisseden herkese geçmiş olsun inşallah en ufak yaralarla kurtuluruz
-
Ne edelim abilerim,sabaha, yarına Allah Kerim, böyle gelmişse bir şeyler için gelmiştir yağış ve soğuk.
Sabır diyelim, hayırlısı diyelim.. İNŞAALLAH ne beklerseniz fazlası olsun..
Aynen öyle hocam vardır bir hayır