tr hava air tarafından yazılan gönderiler
-
-
İcon gibi gelirse sıcaklık sıkıntısı yok dün yaşanan sistemde -6 ile 0.6 dereceye düştüysek bunda rahat 0 in altını deviririz
Hangi tarihlerdeki sistem için hocam
-
Sen arkadaşının yazdığı mesajı gördünmu bana aşağılayıcı bı sekilde yok sende model yap görelim yok işte y sini bile yapamazsın Arkadaş gfsnin Türkiye CEO'su mu bana deseki o kelime hoş olmamis anlarım ama beni asagilayamaz ben ona bı terbiyesizligim olmadıysa
-
Bence ben gayet düzgünum kimseye bı terbiyesizligim yok geri kalanı da beni bağlamaz hadi iyi forumlar
-
tr hava air gfs beğenmiyorsan kendin yap model takip edelim onun yazılımının y sini yapamazsın.
Tahrik edici konuşma mod olman bişey ifade etmez ayrıca bu benim görüşüm seni bağlamaz nokta mevzu yaratma boşuna canımız sıkılmasın seni ilgilendiren bı durum yok olsa zaten çoğu kişiden tepki alırdım bı sen üstüne alinmisin
-
tr hava air gfs beğenmiyorsan kendin yap model takip edelim onun yazılımının y sini yapamazsın.
Sen begeniyormusun bu kadar tutarsız bı modeli
-
Ben. Ecmwf ye bakarım arkadas kısa vadede ecmwf daha iyi model kötü model gfsyi takmıyorum bile gfs çöp model nokta
-
Sinan başkan ne diyorsun bu duruma
-
Vortexxx istiyoruzzz olurmu
-
Noldu la karmi yagcak
-
Hoca kar varmı kar
-
İletişim sistemi var iletişim halindeyiz burada birlikte bu da yetmez mi
Valla bu kuraklığı iletişim dahi kurtarmaz
-
Sistem varmı peki daha bıtane bile sistem göremedik mesela
-
Valla mart nisan mayıs zaten yaz mevsimi hiç gitmedi yaz gelir denize devam kar falan hak getire
-
Kar bekliyoruz hala