Acele etmeyin
Hocam sistem ne zaman guclu sistem
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAcele etmeyin
Hocam sistem ne zaman guclu sistem
havalar soğumuyor offff ya yeter ama hava 30 derece ne zaman 20 nin altına inicez sinirim bozulduuuu
of ya yine azor yatıyor üstümüze of ya sibirya yok of ya
Acele etmeyin
Hocam 7 8 aralik sistemi iptal mi
Önümüzdeki 192 saat içerisinde türkiyeye sağlam sistem gelme olasılığı "şimdilik" %6
Izlanda yine sistikce sisiyor azora firsat vermiyor of ya
cografyaciburak hocam sistemde son durum nedir modellerin kafasi hala karısık tesekkurler
İzmire kar yagarmi zaten depresyondayim kar iyi gelir
Geliyor
Günaydın hocam Ecmwf sistemi inatla italyaya veriyor hocam degisir mi cevaplarsaniz cok sevinirim
gem güzel gelmiş
Ecmwf gfs kotu gelmis
Sistem olasılığı yüzde kaç avrupa ve Türkiye oranlari nedir soğuk sistem için teşekkürler hocam
Şimdi ao aşırı negatif de zaten indeksler modellere göre şekilleniyor.Acaba bu aşırı negatifleşme ao da suni bir negatifleşme olabilir mi derin siklon geçişinden dolayı ? Bunun için 8-9 civarına ısrar gerekli.Bakalım takip devam
Ecmwf sistemi inatla italyaya veriyor hocam degisir mi cevaplarsaniz cok seviniri
Aklınıza gelecek sorular için şimdiden cevaplama yapalım,
öncelikle sistemin yönünden ziyade salınımın global yerleşkesine ardından yurdumuz için basınç dizilimine ondan sonra bölgesel ve şehirsel tahminleme yapılabilir. Model izlemeye devam uzaktan…
8 10 aralik civarina sistem bekliuyor musun hocam
Ve sistem avrupa üzerinden turkiyeye gelcek demi teşekkürler
O tarihler de avrupa içlerine kutup soğukları akmış olacak.Basınç dizilimi ile yönü Türkiye de olabilir göz gezdirmekte fayda var
Sibirya mi
O tarihler de avrupa içlerine kutup soğukları akmış olacak.Basınç dizilimi ile yönü Türkiye de olabilir göz gezdirmekte fayda var
Güçlü soguklarin gelme sansi varmi peki turkiyeye
Hoş geldin geçmiş olsun kardeşim ALLAH en kısa zamanda şifa versin
Duygularim da gitti hissizlestim baya bi
ama az da olsa heyecanla kar takibi yapıyorum
Hoşgeldin Salih geçmiş olsun, Allah tez zamanda şifa versin.
Sağol amin inşallah
İndex çok takip etmem ancak uzun dönem yorumlayalım derseniz bu dönem indekse bakarım.Nao indeksinin artık kuvvetli negatif yerine nötr gelmesini bekliyorum bı ihtimal de şuan %80 lerde.Ülkemiz hafta ortasına doğru batı bölgeler itibari ile yine bir soğuk cephe geçişi alacak ardından mola gelecek bunun sebebi de nötr nao. bir süre böyle yani 7-8 aralığa kadar ki tablo bu.Sonrası için vade yaklaşsın tekrar yorumlarız.
Herkese iyi geceler,iyi bir hafta diliyorum.
9 10 aralik sistem gelme ihtimali var mi hocam