Sistem dümdüz ülkeye iniyor Kafkas diyorsunuz. Yazmak için yazma işini ne zaman bırakacaksınız merak ediyorum.
ben ülkeye inen bişey görmüyorum 850 ye bakıp iniyor diyorsanız bilemem 500ü güzel değil yağışı kötü olur kuru soğuğu ne yapalım?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSistem dümdüz ülkeye iniyor Kafkas diyorsunuz. Yazmak için yazma işini ne zaman bırakacaksınız merak ediyorum.
ben ülkeye inen bişey görmüyorum 850 ye bakıp iniyor diyorsanız bilemem 500ü güzel değil yağışı kötü olur kuru soğuğu ne yapalım?
şunun 700 800 km batılısı çok iyi olurdu
azorun önü açık değil by by kafkas yolcusu
ECMWF bana göre GFS'den çok daha iyi bir modeldir niye şaşılmasın
nE ecmwf daha mı iyi :D
Daha kaçmış bişey yok Ecmwf 11 inde kar var diyor GFS yok diyor sanırım alman modeli iconda ecmwf yakın bakacağız
gfs den şaşılmaz
selam beyler sistemler kaçırıldımı?
2. ataktan filan bahsediliyor öyle bir durum söz konusu değil modellerin gösterdiği gibi 11 indeki sistem şuanlık bize gelmiyor ondan sonrası da avrupaya akacak tamamen ordanda bize ekmek çıkmaz boşuna hayal kurup ümitlenmeyin şu senaryolar gerçekleşirse ocağın 25 ine kadar yağmurlu puslu ybli havalara devam.
Geçmiş ollsuuuunn. 1 günlük hevesten sonra tüm moralim bozuldu. Artık ocağın 2 yarısını mı bekleriz şubatı mı belli olmaz haydi iyi geceler size.
şubatı bekle gardaşım diz boyu dizz -50ler gelip boğaz donacak hüloğğ
pideyi yer yer dururuz
ecmwfnin 240. saati tam bir facia gerçekleşirse batı avrupaya akar durur soğuklar
şu görüntüden sonra ayın 20 25ine kadar sistem çıkmaz
Çay koymuştuk olsun kapatmaz kısarız biraz
ben kapatıyım fazla sıcak oldu :D
beyler ocağı kapatsam kızar mısınız?
benim anlamadığım endeksler negatiften nötr yapıyor yani batılı bir sistem olması gerekirken kuzeyimizden kaçan görüntü veriyor yani pozitif 4-5 görüntüsü veriyor ana model
eveet gene bir sistemi başlamadan kaybettik