wetterden çok anlaşılmasa da akşama göre baya farklı ilerliyor gfs
SnowFall tarafından yazılan gönderiler
-
-
şu aşamada sistem indirme ısrarı olması olumlu daha çok batı doğu diye oynar inşallah bu sefer olur artık
-
herkes bu konuda olduğu için gem'in son saatini araya sıkıştırıyorum
-
öğlenle aynı gidiyor pek bi değişiklik yok gibi 144. saate kadar
-
Hayır bizim için 0-1 arası sistem demek nao da +1 ve üzeri olduğun da özelikle ao da negatif iken ortada İzlanda kalmıyor. Ve azor Grönland blokaji oluşur yada azor daha batılı olur.bu da sistemin Avrupa gitmesine sebep olur
kesin sistem olmasa da yani güncel ao nao bizim için iyi diyebilir miyiz?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Veriler diyor ki her an eli kulağında sistemler var diyor. Sistem demiyor sistemler 1 olur 2 olur 3 olur . Peş peşe
aşırı pozitiften nötr veya +0,8 civarlarına düşmesi doğulu sistem getirmez mi?
-
gfs hiç yoktan sistem vermiş beğendim
-
Izlanda allah korusun hocam 🤪
yok hocam burdaki kimseye bişey demedim şu bizim başımızın belası olan izlandaya dedim
-
ya izlanda Allah belanı versin başka bişi demiyorum Allah seni alsın valla hiçbirşey kaybetmeyiz
-
tekrar deniyor bakalım bu sefer olacak mı ?
-
Modellerin uzun vadede birebir başarılı olduğunu hatırlamıyorum pek :))) takip edelim
Her güncelleme burdayız takip ediyoruz inşallah karşılığını alırız
-
Verilere göre izlandanın izin vermemesi için herhangi bir sebep görünmüyor
maalesef modellere yansımasını göremiyoruz
-
izlanda izin verse neler inecek neler de işte nasip olmayınca olmuyor
-
azor gene başaramadı
-
Azora bak atlantikte geziyor
pw çok kuvvetli kendi etrafında döndükçe dönüyor azorun girebileceği yer yok azorunda boş bıraktığı bir yer yok salınım olmuyor