gfs italyancıdır ilaylaya atabilir sistemi
SnowFall tarafından yazılan gönderiler
-
-
Dolu dolu ocakla şubatımız var aralıkta olmasada olur.
-
Yukarda Doğru Düzgün Soğuk Yok
Çünkü izlanda sistemi hocam
-
31 aralık 2016 akşamına ait güncellemedir ecmwf tabi gerçekleşen böyle değil daha batı odaklıydı.
-
Güncellemeler birer olasılık varsayımdan ibarettir. kısaca senaryodur. 2017 efsanesi gelmeden önce Afrika ataklar sıradan blokajlar gösteriyordu. Ama son 70 li saatlere girince işin rengi boyutu değişiti. Nao poztif diye -20 ler peşinde -12 lik devasa soguklar gelecek diye bir kanun yok. Tepede soğuk birikim yok.olan soğuklar da bu negatif pozitiflik değerine göre hepsi güney enlemlere salınıyor
2017 sistemi 7 gün önce modellerde göstermeye başlayıp bozmadan gelmiştir süreci bizzat biliyorum 31 aralık yılbaşı gecesi ecmwf gfs hepsi sistemi veriyordu...
-
Sırf yorum olsun diye mi yazıyorsunuz? Nasıl bir önemi yok ao ve nao nun ? Açıklar mısınız
güncellemeden gördüğün üzere sen bi etkisini görebiliyor musun ?
-
Kendimizi ocak ayına saklayalım aralık ayı boş biticek gibi kar açısından yağmur açısından kurtarırız ortalamalarda alırız gene
-
demekki ao nao nun bir önemi yok
-
Kapatttt hoca kapattt :coksıcak: :coksıcak:
mangalı çıkarttım ben temizleyim bi tozunu alayım 23'ünde lazım olur.
-
yok arkadaş bize böyle ekmek çıkmaz bize ancak iskandinav ybsi ile işbirliği yapan azordan ekmek çıkar.
-
2 defa çok güçlü azor var 2 sinden de güçlü bir sistem gelmezse forumda kafayı yeriz gibi
1050 kıpkırmızı deli gibi azor var ama bize yaramayan şekilde...
-
Bence bu görsel tamamen saçmalık mjo 8 veya 1 de değil nao da negatifte degil ne sacma bır cıktı bu modeller değişir
umarım ao nao değişmeden modeller değişir.
-
Vay be biz hariç salınım başka bir yere olunca model ne kadar istikrarlı gidiyor
-
Süper gidiyor
italyanlar geloooo diye bağırmaya başladılar
-
sıkı durun akşamdan da berbat geliyor