arkadan bi tane daha indirebilir. ilki geleoooooo
SnowFall tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
güzel gidiyor gibi ?
-
veriden anlamayan arkadaşları da bilgilendirmeye özen gösterelim 🤗
kesinlikle katılıyorum ben sadece modelden anlıyom
ha bide diyagramdan
-
gözümüz gönlümüz açılsın
-
ağlamıyorum gözüme 17 şubat kaçtı
-
ana modelde de görebilsek keşke senaryoları kontrol edeyim dedim ilk 2 senaryoya bak off off senaryo paylaşa paylaşa 3 şubata geldik bi tane sağlam gel işte kapatalım şu kışı 1 sene daha nasıl bekliyecez
-
AO nun -3 nao nun 0 olduğu kış tarihlerine bakın nereye sistem inmiş
Örneklendirebilir misiniz hocam? nereye inmiş
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu neymiş böyle
açıklar mısınız ?
-
Yaz geldi çiçekler açtı arılar hep dolaştı.
Azor vız vız vız
bu yalancı baharın arkasında sert sistem olmalı şubatta. aralık ocak olmadı şubatta mutlaka olmalı inanıyorum
-
sağlam bir sistem olsa göstere göstere gelir zaten hep böyle olmuştur. diyagrama göre şubat ilk yarı bahar tadında geçecek gibi gözüküyor son güncellemelere göre
-
hocam gfs kışı bitirmiş diyagramda soğuk senaryo kalmamış hoşgeldin bahar diyebiliriz gibi duruyor.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. bu sistem 14-17 şubat sistemi ve bu sistem 5 şubattan itibaren bütün modellerde bağıra çağıra göstere göstere geldi
-
büyük toptan bize birşey çıkmaz azorun dünkü güncellemler gibi kuzeyi yarması lazım
-
ula gfs gece nasıl bıraktık sabah gene ne olmuş bu model insanı hayattan soğutuyor