Benim işletim sistemi umrumda değil bir telefonun fiyatı özelliklerine göre belirlenir, özelliklerine göre belirlenen bir telefonda özelliklerine göre makul fiyat belirlemesi önemlidir.
hocam daha önce iphone kullandın mı?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBenim işletim sistemi umrumda değil bir telefonun fiyatı özelliklerine göre belirlenir, özelliklerine göre belirlenen bir telefonda özelliklerine göre makul fiyat belirlemesi önemlidir.
hocam daha önce iphone kullandın mı?
bi kaç rütuşla 2016 yılbaşı sistemi görüyorum
Daha önce 90 ya da 120 hz telefon kullanmamışsan gözüne hızlı gelebiliyor. 60 hz iphonenin 120 hz telefondan daha hızlı olması imkansız.
dostum 90 ya da 120sinde değilim 60hz de yeterli işimi görüyor ve iphone'un tasarımını beğeniyorum ayrıca uzun ömürlü 5 yılda 13ü kullanırım 18 19una geçerim çıktığında.
60 hz iphone ile kaç fps ile dolaşacağını düşünüyorsun en fazla? emin ol elimdeki telefon iphone 13 ten daha hızlıdır çünkü 120 hz ekran yenileme hızı var telefonumda.
şuan denedim 30 tane uygulama açtım telefonda tek bir kasma olmadı bu benim için yeterli
Herkes senin gibi düşünmez şahsen ben 60 hz ekranla sosyal medyada dolaşmaktan zevk almam rahatsız olurum kasmadan.
iphone ve kasmak :D güldüm açıkçası dostum
iPhone’un iyi bir telefon olduğunu kullanınca anlıyorsunuz. Tabii ki maalesef çok pahalı fakat tek seferlik bir harcama gibi düşününce almak mantıklı. Xiaomi huawei gibi markalar en iyi ihtimalle 3. yılın sonunda drop, optimizasyon vs… problemleri yüzünden değişmek gerekiyor
aynen öyle bende 5 yıl iphone 7 kullandım sadece sorunu çabuk şarjı bitmesiydi başka problemi yoktu şuanda 13 kullanıyorum. iphone 7 den önce samsung kullanıyodum 2. yılda kasmaya başlamıştı telefon o yüzden iphone harici telefon almıyorum tabiki tercih meselesi.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 2021 Şubat üstüne diyagram görmedim umarım bu sene 🫡
hocam bunuda biliyorum ama orta vade diyebiliriz bu diyagrama bu sabahki diyagram uzun vade için iyi vade yaklaştıkça göreceğiz bakalım ne olacağını öyle ya da böyle ay sonu sistem var diye bağırıyor modeller ve diyagramlar tabi gücü ve süresi ne olur onu da vakti yaklaşınca görecez umarım artık ötelenme olmazda gelir.
sabahki gfs diyagramını yeni gördüm ortalama 26 ocaktan sonra 3 şubata kadar -5 te ilk defa bu kadar uzun süreli soğuk pattern görüyorum
yani bu vadeden bu kadar önemli olan ana fikir sistem ihtimali devam ediyor artık öteleme olmadan ocak sonunda o sistemi almalıyız
Gayet iyi görünüyor bence?
çaktırmadan azoru üzerimize itiyor yani sistemi hızla doğulatır
bi iskandinav ybsi patlasa soğuklar daha da artar
gfs sonunda diyagram ortalamasının altında soğuklar verdi 22-23'ü için
ecmwf de soğuk deposu biraz daha kuvvetli gfsye nazaran
Whisper Eline sağlık abi güzel güncellemeydi.
en güzel yerinde biter mi ya ula gfs