soğuk yok zort
SnowFall tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. gerçekleşmesi dileğiyle
çok beklersin :D
-
ay sonu için büyük sistem beklemek şuan için yanlış olur.... beklenti şuan için düşük rakımlı merkezler için ve kıyılar adına 2-4 derece aralığında yağmurlu bir sistem olabilir
-
Avrupa Orta vadeli hava tahmini modelini küçümseyen arkadaşlar kendi modelini sunarsa seviniriz
reis sen demiyormuydun ecmwf hayal görüyor diye ?
-
Bakmazsın ECMWF ye olur biter
.Safsata dediğin model ilginç,
haklısınız
-
Ecmwf'ye bakalım bir de
sence ecmwfnin bir hükmü var mı ? bence safsatadan ibaret
-
gfs sistem mistem yok diyor ocak ayını kapatmakta haklıymışım
-
kartepe uludağ kayak merkezlerimiz metreyi alır bu cılız soğuklarla gelirse çünkü yağış iyi yüksekler için sıcaklık sorunu da yok dileyen kartepeye uludağa çıkabilir.
-
Sabah ECMWF Güncellemesini iple çekiyorum ayakta olurum muhtemelen paylaşırım bu savaşı kim kazanacak aşırı merak ediyorum
gfs ez win gibi duruyor
-
anlaşılan ayın son gününe kadar sistem beklentisi yok tahmincilerde
-
kimsenin tahmin edemedği sistem ..
-
Bak canım kardeşim ben Ocak 15 civarı dedim sonrasında bir şey yok dedim Şubat konusunu da Ne zaman açmışım
Ve bizim sözümüz senettir bunuda öğrendin bu sene geldiğinden fazla bilgiye sahip değilsin bizler hakkında
kızmana gerek yok abi ben kendi adıma artık heyecan aramıyorum. ha tahminin tutarsa ilk tebrik eden ben olucam
-
Sana bir şey diyim mi önce sabah modellerine bak sonra gel heyecan gör
baktım hocam hepsinde bahar görüyorum :D
-
heyecana gerek yok artık bu kış 2007 2014 ten rezil bir şekilde ömrünü tamamlayacaktır
-
Ama bak nao verileri girilmiş
hayırlısı artık ne gelirşe başım gözüm üstüne takmıyorum artık olursa olur olmazsa olmaz takdiri ilahi