herkese günaydın uzun zamandır girmedim foruma bildiğiniz üzere malum afrika bizimle bakasım gelmedi açıkçası modellere bu kış bana 2012 hatırlattı sıcak bir ocak ortalamanın üzerinde şubat desen öyle yalnız bu ayda aldığımız güzel bir sistemle kapatmıştık kışı umarım bu senede öyle olur herkese iyi hafta sonları
luminetten tarafından yazılan gönderiler
-
-
konumuz sultanbeyli an itibariyle başladı
-
15-31 ocak arası mevsim normalleri ve altında kapatacak
-
diyagrama bakınca kendimi bahar aylarında zannetmem
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. mu diyeceğiz inşaallah
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Banane üstad ben morları istiyorum bu kış kesmez bunlar
-
bakalım devamında kutup kökenli sistem indirebilir öyle bi alt yapı var
İnşallah hocam
-
Yalnız merak ettiğim kartepe eksi 3 derece iken Uludağ gibi biryer 1 derece nasıl oluyor sorum ustadlarimiza
-
şaka maka şimdiye kadar Ankara Sivas gibi şehirler bile adam gibi kar görmediyse gerçekten kış henüz başlamamış demektir.
-
bu nedir şimdi Allah aşkına böyle olacaksa varsın lodoslu yağmur alalım masraf olmasın
-
bu sezon şuana kadar modeller çok yoruyor daha doğrusu atmosfer sistem getirmek deveye hendek atlatmaktan daha zor tabiri caizse
-
Doğulu iniyor ecm patlamasın sakın
-
Daha Çok Göster
-
Totem yapalım
-
yalnız kanımca çok enteresan bir şubat ayı geliyor gibi ani ısınmalar bir yandan ani soğumalar içinde fazlasıyla aksiyon barındıran bir ay olacak gibi dilerim herşey istediğimiz gibi olur ne istediğimiz belli
-
Tüm modeller ay sonuna oynuyor bakalım yaşayıp göreceğiz atmosferin bize nekadar cömert olacağını