ben kendi adıma garanti moddayım bu kış için sistem 72 saate girene kadar arkadaşlar
luminetten tarafından yazılan gönderiler
-
-
Aramıza hoş geldiniz
Hosbuldum
-
insanın zoruna giden bir sistem geleceği zaman modeller 40 takla atıyor ama konu afrika olunca ne hikmetse hepsi kusursuz ahenk içinde sonuna kadar
-
ben yinede ümitliyim referansım godzilla son 72 saatte nasıl biranda ortaya çıktığını unutmam arkadaşlar umut fakirin ekmeği derlermiş
-
Cuma akşam saatleri, seni gözüm bir yerlerden ısırıyor 2017
-
Eski güncellemeye göre bariz batılama var siklon için olumlu
Hocam yoksa godzilla 2 geliyormu
-
En son 2022 Ocak sisteminde vorteks için 3 5 cm kar dediği gün takip etmeyi bıraktım. Hala aynı modeli kullanıyor tahminlerde
Evet bende hatırlıyorum hocam tahminimce modelleri pek baz almıyor similasyon neyi gösteriyorsa onu söylüyor kanımca.
-
X hoca sahiller 1.5 cm iç kesimler 3 cm civarı olur dedi gerçekten gelicek sistemin potansiyeli böylemi yoksa kendisi biraz garantici olduğundan risk almakmı istemiyor anlamadım.
-
arkadaşlar herkese iyi geceler yeni üyeyim açık konuşmak gerekirse hava forumdan buraya gelmek istedim ve iyikide geldim umarım uzun yıllar birlikte oluruz herkese çok selamlar olsun bol karlı kış günlerimiz olsun inşallah