Hayırlı geceler olsun HS ailesi
TimeLaps tarafından yazılan gönderiler
-
-
Eline sağlık Sahutt hocam. İnşallah bol karlı güncellemeler bizi bekler. 🫡
-
Hayırlı akşamlar. Bir diziye başladım. Türkiye’nin en iyisi diyip tartışmayı başlatayım. Sizce hangi dizi ?
Akasya Durağı , Miskinler Tekkesi, Avrupa Yakası tarzı diziler güzel.
Türkiye’nin en iyisi diyorsanız muhtemelen Ezel, Behzat Ç veya benim tahminim olan Kurtlar Vadisidir. -
Hadi inşallah bol bereketli bir sistem olsun 👏🏻👏🏻
-
aleyküm selam. selamun aleyküm. Hayırlı günler olsun herkese.
-
Hayırlı günler olsun herkese
-
-
Tebrikler hocam🫡 dark and cold
-
dark and cold hocam sistem değil de zamanın normaline göre mevsim normallerine inme olabilir mi acaba bahsettiğin tarihler ?
-
Hayırlı günler olsun.
Sahutt inşallah 👏🏻👏🏻 -
Ellerinize sağlık ustalar. 👏🏻👏🏻
-
Tahminimden emin olma sebebim benim sistemi destekleyen uzman meteorologların olmasıydı Eren fakat bilemedim sürekli tam tersi güncellemeler oluyor modellerde biraz daha bekleyeceğim bakalım..
Durum nedir hocam iyi bir haber var mı?
-
herkeste böyle mi bilmiyorum ama bu sene kar hasretim geçmiş yıllara göre 5 kat daha fazla. sanırım bunun sebebi koskoca 2024 sezonunda 1-2 kez kısa süreli seyirlik ince ince yağan kar dışında hiçbirsey gormemekti. Uludağ'a çıkmaya değmeyecek kadar çöp bir kıştı. Bir an önce 30 derece ve üzerindeki günlere veda edip önce serin, yağışlı fırtınalı günlere, ardından Aralık itibariyle soğuk ve karlı günlere kavuşuruz 🙏 Ciddi anlamda yaz atosferine zerre tahammül kalmadı 😐 kar videolarına bakarak hasret gidermeye devam
Hepimizde geçen kış yaşamadığımız bir heves ve heyecan var. Yarın eylül ayına geçiyoruz artık inşallah. Sonrası sonbahar demeye kalmadan bir bakmışız kış
-
Model sonu gfs 3 güncellemedir Karadenizden sistem veriyor yanlış anlaşılmasın geleceğini şuan için tahmin etmiyorum fakat çok dikkatimi çekiyor.
Hadi inşallah hocam 👏🏻
Bizleri de bilgilendirirsiniz
-