Batı avrupa ama sonlara doğru nötr civarına yükselmesi soğukların doğulayabileceğine işaret
anladığım kadarıyla kırmızı çizgiler senaryolar umarım fazla negatife gitmeden -3, -4 civarından nötre gelir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBatı avrupa ama sonlara doğru nötr civarına yükselmesi soğukların doğulayabileceğine işaret
anladığım kadarıyla kırmızı çizgiler senaryolar umarım fazla negatife gitmeden -3, -4 civarından nötre gelir
ao nun fazla negatif olması nereye götürür sistemi
Ayrıca gfs ortalama sabaha göre daha iyi gözüküyor
gfs kontrol
burdan birşeyler çıkar belki
192 ye kadar kötü bi güncelleme değil aslında. 192 de azor desteği lazım aradan kafayı kaldırsa soğuklar tamamen bize akar
Bu sistemi aldık aldık alamadık 2026yı bekleriz.
gerçek olmayacağını bile bile anlık olarak seviniyoruz, o da yeter be
Hoca beklencek vakitte zamanda kalmadı sistem netleşti -7 -8 aralığında vasat bi sistem hayırlı olsun
Gem gfs den de güzel dostlar.
Gelde laf anlat bunlara model 96 kadar bak ondan sonra bana yaz. 96 saaten sonra büyük değişime gitti model
Öğle
Akşam
Bak bakalım 96 ya izlanda bağlantısı hangisinde daha güçlü
Öğlenden kat kat daha iyi geldi
Adamın yazdığına bak ya komedi gibisiniz valla trol yapacağım diye yapmayacağınız şey yok. 2 modeli yan yana paylaşıyorum farkı görün diye. Adam hala aynı gidiyor diyor yahu yuh..
Arkadaş yukarda paylaştı bak
Gfs şuan çok kötü gidiyor
hocam sen analiz işini biraz azalt. öğleye göre güzel gidiyor gfs
Bu kadar soğukta karadeniz bu kadar az yağış üretecek ha ecmwf yeme bizi be
adam akıllı soğuk yok bu arada hocam kar için hala yetersiz.
Modellerin fragmanlarını izleyin ben dahil.
Başkan yağış açısından çok sıkıntı yok gibi ama soğuk açısından çok sıkıntı var.