Sanki sabaha göre daha güzel gidiyor ne dersiniz?
mincikci tarafından yazılan gönderiler
-
-
Umarım görünen sistemler İtalya'ya kaçmaz ve bize gelirler çok özledik büyük sistemleri
-
İzmir Cumartesi günü sürpriz yapacak çok mutluyum umarım bozmaz
-
Üstadlar İspanya-İtalya hattının sistemi bozma ihtimali olmaz umarım dört gözle bekliyoruz.
-
maalesef ecm gfs ye uymayarak kötü bir güncelleme yaptı. gfs yi görünce acaba hayaller gerçek mi oluyor diye. Ama öyle olmayacağı anlaşıldı. ecmwf nin akşam güncellemesine gfs ve diğer modeller gece ve sabah uyacaklardır muhtemelen.
ECMWF, GFS'nin sistem verdiği ana kadar devam etmedi bile belki devamı güzel gelecekti bilemeyiz.
-
27si yaklaştıkça her güncelleme güzelleşmeye başladı Sinan üstadımıza güveniyoruz.
-
Bu güncelleme devam etseydi efsane soğuklar indirecekti maşAllah diyelim
-
Hadi inşAllah bir şeyler indirecek gibi GFS.
-
Son kez yazıyorum buraya .
27 Aralık’ta Modellerde tam istediğiniz görüntüleri göreceksiniz .
Size güveniyoruz üstadım şuan modellerde bir kararsızlık var zaten ama inşallah netleşecek ve hepimiz istediğimiz sistem alacağız hayırlısıyla.
-
Aynısı dememişki hocam benziyor demiş
Evet ana fikir geliş yönü olarak benzer demek istedim yoksa tabii ki birebir aynısı değil.
-
6 Ocak 2017:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
GFS Akşam Güncellemesi:The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Üstadım GFSnin verdiği sinoptik 2017'ye çok benziyor. -
Yine mi İtalya...
-
Umarım beklenen sistem inişi bundan ibaret olmaz daha potansiyelli büyük inişler bekliyoruz.
-
Üstadım GFS Kontrolün gösterdiği sistem gibi bir sistem mi bekliyorsunuz
-
2017 versiyon 2025
2017de İzmir'e bile kar yağmıştı umarım bu sefer de yağar çok özledik 8 yıl oldu kar yağalı...