Güveniyoruz size üstadım güzel bir kış olsun inşallah.
mincikci tarafından yazılan gönderiler
-
-
Önümüzdeki süreçte batı bölgelerimiz ciddi yağış alacak diyor modeller.
-
Ne zaman lehimize dönecek bu sistemler üstadlarım sıkıldım artık her sistemin İtalya'ya veya Kafkaslara gitmesinden
-
Gene saçma sapan bir güncelleme hocam hala düzelmiyor bu güncelleme Athena eline kolu sağlık hocam
Bu güncelleme güzel gibi değil mi üstadım ülke geneli güzel kar vermiş ama.
-
Güncelleme çok güzel İzmir'e bile kar vermiş umarım böyle olur
-
Yine GFS yine rezil bir güncelleme daha.
-
Sonunda cılız da olsa batıya sistem emareleri hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sabaha göre bambaşka bir güncelleme hangisine inanacağımı şaşırdım.
-
Ay sonu batıya sistem ihtimali var mı üstadlarım yoksa Aralık ayından umudu keselim mi?
-
Hocalarım 2025 de türkiye Marmara olucak hocalarım"
Ege'ye de biraz bırakın %25'i yeter bize %75'i Marmara'da kalabilir
-
aralik boyleyse ocak ne olur kimbilir.
delibozuk bir izlanda ab si yuzunden bu sekilde geliyor sinoptikler. kucuk bir degisimle bir anda kuvvetli bir sistem alabiliriz aralik bitmeden. gerci tam izlanda sayilmaz ne idugu belirsiz. tam uzerimizede gelebilirki 1 hafta oncesinde model sonu sinoptiklerinde gorduk bu reaksiyonuAralık böyleyse derken kötü anlamda mı iyi anlamda mı hocam tam anlayamadım
-
17'si gibi cılız bir sistem gözüküyor sizce güçlenip ülkenin batısını etkileme ihtimali var mıdır?
-
Bu sene İzmir sürpriz yapar mı ki
2017'den beri kara hasret kaldık
-
Geçen kış genel olarak çok kötüydü bence o yüzden çoğumuzda travma oluştu ya bu kışta öyle olursa diye