Şuan esenler son kütleyi alıyor sanırım yaklasım 5-10cm birikim var üstüne yağması lazım biraz daha ya umarım kesilmez yağışlar
yusser tarafından yazılan gönderiler
-
-
bu kütle cok yavas ilerliyor ve cok batıda sadece çatalca silivri esenyurt tarafını etkileyecek gibi gözüküyor umarım öyle olmaz çok güçlü
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Göz gözü görmüyor 15 dakikadır
-
Hocam oluşumlar her bölgeyi etkiler. Radar çok güzel. Ayrıca kütleler karada güç kazanıyor gibi yoksa bu kdar yoğun bir yağış olmazdı konumumda
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kütleler yaklaşıyor konumuna yusser
İnşallah hocam dün gece cok iyi yağdı karşı bina bile gözükmedi bir ara umarım bu gece daha fazlası olur suan yerler buz tutmus durumda
-
Böyle yağsın 1 hafta bile uykusuz kalırım muazzam...
Dışarıda hiçbir şeyi göremiyorum. Çok fena tipi var.
Eren de görseydi keşke
Hocam esenlerde görür değil mi bunu 5 e kadar uyumayı düsünmüyorum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Siyah olan büyük lokmanın altındaki kütlelerde git gide güçlenir gibi
Üst seviyedeki nem artacak
Hocam siyah olan esenleri etkiler mi sizce
-
Daha karayele dönmedi
hocam şuan her türlü sıcaklık 0 altında 20-25cm kar olsada günes olunca eriyor hepsi umarım yarın yine böyle olmaz bunada şükür tabii ama bu gece yağan kar az değildi 10cm vardı hepsi eridi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yavaştan donmaya başladık
Gece -2'yi dahi görebiliriz
Şuan -1,7 hissedilende -5,2
-
Dün ordaydım
Esenlerin en iyi yeri ya kenar köşelerde 15-20cm kar vardı normal alanlar 5cm
-
-
-
Esenlerden
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Esenlerde 0,9 oldu sıcaklık radarda kütleler var gelecek gibi duruyor hayrlısı
-
saat 21.00 için radar görüntüsü ama ne kadar doğrudur bilmiyorum
aynı 11 mart sistemi gibi oldu 11 mart sabahı esenlerde 20-25cm kar vardı öğlene doğru bütün kar erimisti ertesi gün vortex vurmuştu