belki abartıyor diceksiniz ama ben 2017 den beri böyle yoğun bir kar görmedim karşı binalar zor gözüküyor
yusser tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Esenler harika
hocam radarda devamı gözüküyor turuncu sarı ekolar var
-
esenler göz gözü görmüyor 😇😇 heryer bem beyaz
-
Bidaha kütle gelirse kesin tutar
radarda cok iyi kütleler gözüküyor bizim tarafı vuracak şekilde
-
Izlanda Burası Bağcılar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. hocam esenler neden böyle olmuyor soğukta yeterli aslında
-
kar yavasladığı an yerdeki beyazlıklar erimeye basladı ama aynı kütle sultangazide de vardı oralar pamuk pamuk olmuş hep umarım hep böyle devam etmez sıcaklık 0.4
-
Şuan esenlerde çok güzel kar yağıyor umarım devam eder
-
Esenlere geldiğimde iş işten geçmişti o yüzden
hocam bende esenledeyim dün çok iyi kar yağdı 2-4cm tutmustu heryer sıcaklık yeterli olsaydı bi 10cm i vardı herhalde ve emlak konut siteleri gözükmüyordu yağarken
-
esenlerde grapuel gecisi oldu sanırım buz buz yağdı hafif beyazlattı umarım denizdeki o büyük kütle bu taraflara iner
-
anlık sıcaklığı takip edebileceğim bir site var mı? doğruluğu yüksek olan
-
sanki fırtına öncesi sessizlikmiş gibi suan sıcaklıkta düştü hava kapandı radarda güzel kütleler gözüküyor
-
Esenler 40 cm Olur diyorum ve doğru düzgün kar gelmedi daha
Hocam o kadar olur mu ya dün yağanın bi fazlası bile yağsa yeter
-
Gökgürültüsüyle yoğun kar başladı. Bugün böyleyse…
Hocam evet bugun belki bu kadar bile yağış beklenmiyordu ama suan dekler sadece bir yeri vurup gidiyor cuma-cumartesi daha uzun süreli yani uzun şeritler boyunca etkili olur mu? 11 mart 2022 17-18 subat 2015 gibi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.